میگوی تندوری, غداهای دریایی

شبکه آفتاب


مواد لازم:
میگوی ریز: ۱۲ تا ۱۵عدد
ماست شیرین: ۳ قاشق سوپ*خوری
آبلیمو: یک*دوم قاشق چای*خوری
پودرکاری*: یک*دوم قاشق چای*خوری
پاپریکا شیرین: یک*دوم قاشق چای*خوری
پاپریکا تند: …
مواد لازم:

میگوی ریز: ۱۲ تا ۱۵عدد

ماست شیرین: ۳ قاشق سوپ*خوری

آبلیمو: یک*دوم قاشق چای*خوری

پودرکاری*: یک*دوم قاشق چای*خوری

پاپریکا شیرین: یک*دوم قاشق چای*خوری

پاپریکا تند: یک*دوم قاشق چای*خوری

میخک پودرشده: یک هشتم قاشق چای*خوری

برنج پخته شده: یک*دوم پیمانه

روش تهیه:

ماست، آبلیمو و ادویه*ها را با هم مخلوط کنید و میگو را به آن بیفزایید و ۲۰دقیقه زمان دهید. سپس میگوها را به سیخ بکشید و سیخ*ها را برای ۵دقیقه کنار بگذارید تا مواد ماستی از میگوها جدا شود. یک تابه را روی حرارت بدون روغن بگذارید و زمان دهید تا کاملا گرم شود. سپس سیخ*ها را گذاشته صبر کنید تا هرطرف آن یک دقیقه سرخ شود. در ظرف سرو، برنج را بریزید، ۲سیخ از میگوها را روی آن گذاشته و کمی سالاد کنار آن قرار دهید. روی کل بشقاب را با فلفل سیاه پودرشده و پودر فلفل نارنجی تزیین کنید.

نکته:

حتما در کنار این غذا از سبزیجات سالم همچون خیار، جعفری و گوجه به عنوان سالاد استفاده کنید.

حتما این غذا را به همراه ماست ساده کم*کالری (پروبیوتیک) استفاده کنید.

سونات