خوراک گوشت بره

شبکه آفتاب



نصف روغن را در قابلمه بریزید و تکه های متوسط گوشت را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
مواد لازم:

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

گوشت شانه بره بدون استخوان: ۶۰۰گرم

پیاز خرد شده: ۲ عدد بزرگ

سیر له شده: ۳ حبه

پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری

چوب دارچین: ۲ عدد

نمک و فلفل: به میزان کافی

هل سبز: ۴ عدد

پودر کاری: ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری

آب گوشت: نیم لیتر

گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۶ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق مرباخوری

سیب زمینی پوست کنده و نصف شده: ۴ عدد

گشنیز تازه: به اندازه کافی

طرز تهیه:

نصف روغن را در قابلمه بریزید و تکه های متوسط گوشت را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. گوشت های سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و کنار بگذارید و بقیه روغن را به قابلمه اضافه کنید.


پیاز را در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شود.


در این مرحله، سیر، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل، پودر کاری و هل را اضافه کنید و به مدت یک تا ۲ دقیقه تفت دهید. سپس تکه های گوشت را اضافه کنید.

گوجه فرنگی، رب گوجه، شکر، سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید و به جوش بیاورید.

پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید خورشت به آرامی بپزد تا گوشت نرم شود.

گشنیز خرد شده را روی خورشت بریزید و با برنج یا نان سرو کنید. سونات