خورش ریحان

شبکه آفتاب
.
گوشت را در قطعاتی به اندازه گردو برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید و با پیازداغ روی حرارت ملایم کمی تفت دهید

مواد لازم
گوشت بی استخوان - ۵۰۰گرم

سبزی شامل ریحان، نعناع، گشنیز، تره و جعفری - ۷۵۰گرم (باید ریحان آن بیشتر باشد)

بادمجان قلمی و کوچک یک اندازه - ۶ تا ۸ عدد

روغن - ۲۵۰گرم

آبلیمو - ۲قاشق غذاخوری

زردچوبه یا رب گوجه فرنگی - کمی

پیاز داغ - ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل - به اندازه کافی

طرز تهیه:


گوشت را در قطعاتی به اندازه گردو برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید و با پیازداغ روی حرارت ملایم کمی تفت دهید.


در ظرف را بگذارید و گاهی مواد را هم بزنید. ۳ تا ۴لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت نیمه پز شود.

سبزی را تمیز کنید، بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود. سبزی را هم خرد و با دو، سه قاشق روغن کمی سرخ کنید.

زردچوبه را با سبزی تفت دهید و آن را در گوشت بریزید، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. در صورت مصرف رب به جای زردچوبه، رب را هم داخل مواد بریزید، بگذارید گوشت و سبزی پخته شود و خورشت جا بیفتد. بادمجان ها را پوست کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. بعد آن ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و آن ها را در یک ردیف روی خورشت بچینید.

بادمجان ها باید در موقع سرخ شدن با حرارت ملایم بپزد و با خورشت زیاد نجوشد که له شود و شکل خودش را از دست بدهد. کافی است که ترشی و طعم سبزی به خورد آن برود. موقع کشیدن، سبزی و گوشت را در دیس بکشید و بادمجان ها را اطراف آن بچینید. سونات