کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: روش خرد کردن پیاز

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۰۱ اردیبهشت ۹۴ [ ۱۷:۵۲]
    سن
    30
    نوشته ها
    48
    امتیاز
    246
    سطح
    1
    Points: 246, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points7 days registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 7 در 7 پست

    روش خرد کردن پیاز

    در این مقاله به شما یاد می دهیم چگونه پیاز را به قطعاتی مساوی خرد کنید.



    خرد کردن صحیح به صورتی است که تقریباً همه قطعات اندازه مشابهی داشته باشند. به این صورت به صورت یکنواخت و با هم در ماهیتابه پخته یا سرخ می*شوند یا اگر می*خواهید از آن*ها در سس سالسا یا غذاهای دیگر استفاده کنید، ناگهان با یک قطعه بزرگ پیاز در دهانتان مواجه نمی*شوید. با یک پیاز شروع کنید. فوراً آن را پوست نگیرید. پوست بیرونی آن بعداً جدا می*شود.
    پیاز را به صورت طولی از سر تا ته آن ببرید. کار را بر روی یک نیمه پیاز انجام دهید و سپس سراغ نیمه دیگر بروید.
    سپس سر پیاز نصف شده را ببرید. (من معمولاً 1 سانتی*متر از آن را می*برم تا وقتی کارم تمام شد بتوانم لایه*های پیاز را ببینم. و بعداً از این اضافه*های پیاز به عنوان کود استفاده می*کنم). همین که سر پیاز را بریدید پوست کندن پیاز بسیار راحت تر می*شود.
    این، بخش جالب (و خطرناک) کار است. بدون این که ریشه را ببرید، با یک چاقوی تیز به درازای پیاز (از سر تا ته پیاز) برش*های موازی بزنید. چون ریشه را دست*نخورده گذاشته*اید، تمامی پیاز هنگامی که آن را برش می*دهید سر جای خود می*ماند . من معمولاً قطعات را تا حدود 1 سانتیمتری ریشه می*برم. مراقب باشید، چون این لایه*ها ممکن است لغزنده بوده و اگر چاقو کمی کند باشد، ممکن است سر بخورد و دست شما را ببرد.
    می*بینید حالا قطعات چه شکلی به خود گرفته*اند؟ حالا بر روی پیازی که قبلاً برش داده*اید، برش*های عمود بر برش*های قبلی (به موازات خط استوای پیاز) بزنید. قطعات برش خورده در اندازه*های مشابه و کوچک، خود بر زمین می*افتند.
    تمامی پیاز را به این صورت خردکنید. بهتر است پهنای این برش*ها تقریباً یکسان و به اندازه فاصله برش*های مرحله قبلی باشد. به این صورت قطعات خردشده پیاز مساوی و مربع خواهند شد.
    همین که نزدیک به انتهای پیاز یا انتهای برش*های طولی شدید کار را متوقف کنید . اکنون توده*ای از قطعات زیبا و یکسان پیاز دارید.

    دیگر نکات اشپزی و خانه در لینک زیر
    redirect.php?a=wiki.5040.ir/%D8%B1%D9%88%D8%...%A7%D8%B2.html


  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۰۴ آبان ۹۶ [ ۰۱:۴۶]
    نوشته ها
    66
    امتیاز
    264
    سطح
    1
    Points: 264, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.5%
    دستاوردها:
    7 days registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست
    مرسی خیلی جالب بود ... فروشگاه اینترنتی نت منزل / مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه / جدیدترین مدل ها و برترین برند ها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    فروشگاه اینترنتی نت منزل/ مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه: www.netmanzel.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •