روشی ساده و سریع برای تهیه یک ترشی لذیذ.


درست کردن ترشی پیاز در خانه بسیار آسان است و سریع آماده می*شود، بنابراین می*توانید روز بعد هم آن را مصرف کنید. مواد لازم

  1. پیاز قرمز
    3 عدد متوسط که به طور نازک ورقه ورقه شده
    سرکه*ی سفید
    2 پیمانه
    آب
    1 پیمانه
    دانه*ی فلفل چند رنگ
    2 قاشق چای*خوری
    دانه*ی خردل زرد
    1قاشق چای*خوری
    زیره
    1 قاشق چای*خوری
    نمک دریایی
    کمی
    شکر
    4 قاشق غذاخوری
    فلفل هالاپینیو یا سرانو ورقه ورقه شده
    2 عدد



طرز پخت

پیازها و فلفل*ها را پوست*کنده و به صورت نازک ورقه ورقه کنید
سرکه، آب، ادویه*ها، نمک، و شکر را در ظرفی مخلوط*کنید و بگذارید بجوشد . پیازها و فلفل*های ورقه ورقه شده را به آن اضافه کنید. پس از 30 ثانیه آن را از روی شعله بردارید. هم بزنید تا با مایع مخلوط شود و بگذارید با دمای اتاق خنک شود.
پیازها را به شیشه*های دهان گشاد منتقل کنید و مایع را روی آن بریزید. این ترشی تا یک ماه در یخچال سالم می*ماند.