کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ترشی پیاز قرمز

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۰۱ اردیبهشت ۹۴ [ ۱۷:۵۲]
    سن
    30
    نوشته ها
    48
    امتیاز
    246
    سطح
    1
    Points: 246, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points7 days registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 7 در 7 پست

    ترشی پیاز قرمز

    روشی ساده و سریع برای تهیه یک ترشی لذیذ.


    درست کردن ترشی پیاز در خانه بسیار آسان است و سریع آماده می*شود، بنابراین می*توانید روز بعد هم آن را مصرف کنید.

    مواد لازم


    1. پیاز قرمز
      3 عدد متوسط که به طور نازک ورقه ورقه شده
      سرکه*ی سفید
      2 پیمانه
      آب
      1 پیمانه
      دانه*ی فلفل چند رنگ
      2 قاشق چای*خوری
      دانه*ی خردل زرد
      1قاشق چای*خوری
      زیره
      1 قاشق چای*خوری
      نمک دریایی
      کمی
      شکر
      4 قاشق غذاخوری
      فلفل هالاپینیو یا سرانو ورقه ورقه شده
      2 عدد



    طرز پخت

    پیازها و فلفل*ها را پوست*کنده و به صورت نازک ورقه ورقه کنید
    سرکه، آب، ادویه*ها، نمک، و شکر را در ظرفی مخلوط*کنید و بگذارید بجوشد . پیازها و فلفل*های ورقه ورقه شده را به آن اضافه کنید. پس از 30 ثانیه آن را از روی شعله بردارید. هم بزنید تا با مایع مخلوط شود و بگذارید با دمای اتاق خنک شود.
    پیازها را به شیشه*های دهان گشاد منتقل کنید و مایع را روی آن بریزید. این ترشی تا یک ماه در یخچال سالم می*ماند.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷ [ ۲۲:۵۹]
    سن
    21
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    35
    سطح
    1
    Points: 35, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 24.0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    طرز تهیه ترشی چغندر

    مواد لازم ترشی چغندر به مقدار 1 کیلو1 کیلو چغندر دو سوم فنجان شکر یک قاشق چایخوری نمک یک پیمانه و نصفی سرکه سفیدابتدا چغندر هارا مشابه فیلم آشپزی تکه تکه کرده و آنهارا داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و قابلمه را پر آب کنید و برای 15 دقیقه بگذارید تا حرارت ببیند. پس از 15 دقیقه دو ملاقه از آب چغندر را در ظرفی جداگانه خالی کنید. و چغندر را در صافی خالی کنی و آنهارا بشویید. در مرحله بعد شیشه های ترشی را در آب قرار دهید تا ضد عفونی شوند.در این مرحله چغندر هارا در شیشه های ترشی قرار دهید. در مرحله بعد شکر را در قابلمه ای کوچک ریخته و آب چغندر را برروی آن خالی کنید و مقدار کمی نمک را به همراه سرکه سفید به آن اضافه کنید. صبر کنید تا بجوش آید. پس از اینکه این ترکیب به جوش آمد آنرا داخل شیشه حاوی چغندر ها اضافه کنید. در مرحله آخر شیشه های ترشی را برای مدت 10 دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید. نوش جانفیلم آشپزی طرز تهیه ترشی چغندر در وبسایت فودسفری به آدرس food-safari.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •