بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی
بادمجان*ها را سرخ کرده و کنار می*گذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه *فرنگی و گوشت تفت می*دهیم.
سایت چاشنیک:

مواد لازم:

برنج : یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
پیاز سرخ* شده : یک پیمانه
گوشت چرخ* کرده : 500 گرم
گوجه* فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه* فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم


بادمجان پلو

طرز تهیه:

1. بادمجان*ها را سرخ کرده و کنار می*گذاریم.

2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه *فرنگی و گوشت تفت می*دهیم.

3. می*توانیم به همان گوشت سرخ *شده، رب گوجه *فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه*لای آن گوشت، بادمجان و گوجه*فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می*کنیم.
سونات