ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید
وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته* چین داده است
همشهری آنلاین: وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته* چین داده است.

مواد لازم:

برنج : 4 پیمانه
ماست: یک لیوان
زعفران: یک قاشق چای*خوری
زرشک: یک قاشق غذاخوری
مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: 100 گرم
زرده تخم*مرغ: 3 عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: نصف لیوان


آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه:


1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

2. بعد از این* که مرغ پخته و خنک شد استخوان*های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

3. در یک ماهی*تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

6. برنج آب*کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.


9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
سونات