خورش آلو مسمای گیلانی
در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....
سایت بیتوته: در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....

مواد لازم:

مرغ: براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز: 2 عدد
شکر: 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه: مقداري


خورش آلو مسما

طرز تهيه:

1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

2. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.


نكته:

• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.


• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.

• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد. سونات