کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: تکنیک* آشپزی که هرکسی باید بداند

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۰۱ اردیبهشت ۹۴ [ ۱۷:۵۲]
    سن
    30
    نوشته ها
    48
    امتیاز
    246
    سطح
    1
    Points: 246, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points7 days registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 7 در 7 پست

    تکنیک* آشپزی که هرکسی باید بداند

    یادگیری آشپزی برای بسیاری از افراد ترسناک است. برای شروع، در اینجا پنج مهارتی که هر آشپز خانگی باید بداند را ذکر می*کنیم.


    مانند هر کار دیگری اگر قصد داشته باشید که از وضعیت صفر به مهارت برسید آشپزی می*تواند دلهره*آور باشد. به*جای آن به آشپزی به*عنوان مجموعه*ای بزرگ از درس*های کوچک که هر بار تنها یک درس و یک دستور غذایی یاد گرفته می*شود نگاه کنید. 1. مهارت در استفاده از چاقو

    کار با چاقو ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما همه*ی کاری که باید انجام دهید به خاطر داشتن شکل*هاست. همه*ی سبزیجات را می*توان با برش از یک*شکل به شکل دیگر خرد کرد. خیار مثال خوبی است. با پوست کندن خیار کار را شروع کرده و سپس آن* را به*صورت مورب تقریباً به*اندازه طول چاقو ببرید. هر تکه را به شکل قطعاتی بزرگ و پهن از طول ببرید و سپس آن*ها را به*اندازه قطعاتی بلند و باریک ببرید. این قطعات* بلند و باریک را کنار هم گذاشته و بعد آن*ها را 90 درجه بچرخانید تا در امتداد چپ و راست قرار بگیرند. سپس آن*ها را به*صورت مکعبی خردکنید. نوک چاقوی خود را روی تخته برش نگه*دارید. در هنگام خرد کردن، تکه*های خیار را با چاقو برخورد دهید و آن*ها را به*اندازه*ای که می*خواهید ببرید. این نوع خرد کردن، خرد کردن نگینی و یا در فرانسوی کلاسیک «برونواز» (brunoise) نامیده می*شود. خیارها را برای تهیه سالاد خیار یا سالسا استفاده کرده و از آن*ها لذت ببرید. 2. مهارت در روش برشته کردن مواد

    برشته کردن در ماهیتابه یک روش حرارتی خشک در آشپزی است که روی پروتئین پوسته*ای می*سازد که نه*تنها طعم آن را لذیذتر می*کند، بلکه بافت داخل آن را نیز حفظ می*کند. در طی فرآیند برشته کردن، همه*ی پروتئین*های ماهیچه*ای مانند مرغ، گوشت گاو یا گوشت*های دریایی در یک ماهیتابه که از قبل کاملاً داغ شده است برشته می*شوند. ابتدا با گرفتن رطوبت اضافی گوشت کار خود را آغاز کنید و یک*لایه یکنواخت از روغن، نمک و سپس ادویه*ی دلخواه خود را روی آن بمالید. ماهیتابه را زیاد شلوغ نکنید. یک ماهیتابه*ی استیل ضدزنگ یا ماهیتابه*ی چدنی مناسب انتخاب کنید که حداقل یک*سوم بزرگ*تر از اندازه*ی موادی باشد که می*خواهید داخل آن برشته*کنید. برای 5 دقیقه ماهیتابه*ی خود را از قبل گرم*کنید و به آن روغن بیفزایید تا مانع سوختن غذای خود شوید. سپس کار برشته کردن را آغاز نمایید. گوشت شما پس از روغن وارد ماهیتابه می*شود و باید آن را جابجا کنید تا مانع چسبیدنش شوید. برای گوشت*های بزرگ*تر مانند گوشت کبابی یا یک مرغ کامل، برشته کردن یک مرحله از فرآیندی دومرحله*ای است. پخت با منتقل کردن ماده*ی برشته*شده به داخل فر ادامه می*یابد. گوشت*های کوچک*تر مانند ماهی، صدف یا تکه*های کوچک*تر مرغ نرم*تر و لطیف*تر هستند، بنابراین می*توانید آن*ها را مستقیم از ماهیتابه داخل بشقاب بگذارید و از خوردن آن*ها لذت ببرید. اجازه ندهید کار سخت شما هدر برود. بگذارید این محتویات حداقل پنج دقیقه قبل از قسمت کردن همان*طور بمانند تا مانع خارج شدن آب خوش*طعم آن*ها تحت*فشار حرارت زیاد شوید.
    ادامه مطلب در لینک زیر
    redirect.php?a=wiki.5040.ir/%D8%AA%D8%A7%D8%...%DB%8C-S6.html

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۰۴ آبان ۹۶ [ ۰۱:۴۶]
    نوشته ها
    66
    امتیاز
    264
    سطح
    1
    Points: 264, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.5%
    دستاوردها:
    7 days registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست
    فوق العاده بود! ... فروشگاه اینترنتی نت منزل / مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه / جدیدترین مدل ها و برترین برند ها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    فروشگاه اینترنتی نت منزل/ مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه: www.netmanzel.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •