[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کیک بستنی شکلاتی و نعنایی برای 6 نفر :
شکر 10/5 قاشق غذا خوری
پودر شکر 150 گرم
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ 4 عدد
بستنی نعنایی 1/135 کیلو گرم
خامه زده شده 1/2 فنجان
اسانس وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شکلات رنده شده 1/4 فنجان
طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و نعنایی :
۱. فر را با دمای ۹۵ درجه سانتیگراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. طبقه بالا و پایین آن را آماده کنید. سه عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید. سه عدد مستطیل ۴۸ سانتیمتری روی کاغذ*ها رسم کنید.
۲. سه قاشق غذاخوری شکر، پودر شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه متوسط الک کنید.
۳. به وسیله یک هم زن برقی سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند. یک و نیم قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم مخلوط و به صورت نوک تیز در بیاید و به تدریج پنج قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده صاف و سفت شود و آن را داخل مخلوط کاکائو بریزید.
۴. یک سوم از سفیده را روی هریک از مستطیل*های رسم شده پخش کنید و بعد آنها را به مدت ۴ ساعت داخل فر قرار دهید و بپزید تا خشک شوند. کاغذ*ها را هر یک ساعت چک کنید بعد از آن سفیده*ها را به مدت یک شب داخل فر رها کنید.
۵. سفیده*ها را از روی کاغذ*های پوستی بلند کنید و دو سفیده را روی سطح صاف قرار دهید و روی هرکدام چهار پیمانه بستنی پخش کنید. مواظب باشید که زیاد به سفیده فشار نیاید تا ترک نخورد.
۶. یک سفیده را داخل یک بشقاب مستطیل شکل قرار دهید و سفیده دیگر را روی آن قرار دهید سپس سومین سفیده را قرار دهید. آنها را آرام فشار دهید تا به هم بچسبند. روی کیک بستنی را بپوشانید و به مدت حداقل دو ساعت تا یک روز داخل فریزر قرار دهید.
۷. خامه، وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه کوچک هم بزنید تا کف مانند شوند. کف درست شده را روی کیک بستنی بمالید و خرده های شکلات را روی کیک پراکنده کنید و از عرض کیک را کات کرده و سرو کنید.