سالاد اندونزیطرز تهیه سالادهای فصل تابستان,درست کردن سالاد اندونزی سناتور مجله خبری تفریحی: سالاد خیار اندونزی، یک پیشنهاد عالی برای شب های تابستان می باشد در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه سالاد خیار اندونزیایی را فرا میگیریدطرز تهیهسالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لذت ببرید. سالاد خیار اندونزی به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :خیار پوست کنده و قطعه قطعه ۱ عدد پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوریسرکه سفید ۳ قاشق غذاخوریشکر ۱/۲ قاشق چایخوریفلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواهنمک دریا و فلفل سیاه کمی برای طعم و مزهطرز تهیه سالاد خیار اندونزی :خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.