خط تهیه همبرگرتهیه ساندویچ همبرگر در راه اندازی فست فود از چهار مرحله تشکیل می شود که شما نیازمند تجهیزات فست فود نظیر اجاق گریل و برگر یا فر ساندویچ + تاپینگ ساندویچ + ساندویچ میکر + شوت سیب زمینی و برگر خواهید بود.در صورتی که تصمیم دارید خودتان برگرها را درست کنید و از برگرهای آماده استفاده نکنید ، باید به چند نکته دقت کنید.در تهیه یک برگر ، شما نمی توانید فقط و فقط از گوشت یا مرغ استفاده کنید. گروهی از آشپزان حرفه ای معتقدند که در مخلوط و مایه اصلی برگر نباید از پیاز استفاده شود چون همبرگر را به کباب تبدیل می کند ، اما گروهی هم از پیاز خرد شده یا رنده شده استفاده می کنند.به جز پیاز ، یک همبرگر خوب باید با مقدار کافی از آرد نان، ادویه، فلفل قرمز و سیاه و نمک، و با توجه به سلیقه آویشن، زردچوبه یا پاپریکا مخلوط شود. از سبزی های خردشده نیز می توان در آن استفاده کرد.مایه همبرگر به هیچ وجه نباید آب دار باشد. پس باید آب گوشت یا پیاز را کاملا بگیرید.میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگر استفاده کنید.در صورت تمایل از دنبه یا کره نیز در مایه گوشت و سویا استفاده نمایید.به نوع مواد تشکیل دهنده و درصد گوشت و سویای آن دقت کنید. با توجه به مقدار هر کدام از مواد اصلی همبرگر و میزان ضخامت، مدت زمان پخت متفاوت می شود.طرز تهیه دوبل چیز برگربنده تورج امین فر هستم و یکی از غذاهای فست فود مورد علاقه من دوبل چیز برگر می باشد که طرز پختش را به طور کامل به شما عزیزان آموزش می دهم.ما دور ورق گوشت را به وسیله دستگاه همبرگرزن آماده می نماییم و درون این دو ورق گوشت مخلفات را قرار خواهیم داد که مشتری با هر گازی که به ساندویچ می زند علاوه بر طعم گوشت ، طعم های مطبوع و عطر های مختلف لذیذی را بچشد لذا سطح کف گوشت را مقداری با انگشتان دست برای قرار گرفتن مخلفات لبه دار می کنیم.دقت داشته باشید مایه گوشت فقط از گوشت خالص تشکیل نشده است و محتویات مایه گوشت در بالا ذکر گردیده بود.حال در جایگاهی که برای کف ورق پایینی گوشت همبرگر آماده نمودیم مخلفات ابتکاری خود را می ریزیم که ما پنیر + گوجه + سویا + فلفل دلمه ای را برای لذیذ نمودن طعم برگزیدیم.برای معطر نمودن و مطبوع ساختن بو و شکل همبرگر سبزیجات و ادویه های خاص خود را روی پنیر بریزید تا علاوه بر بو بتوانید رنگ ، طعم و شکل چیزبرگر را نیز برای لذیذ و تو دل برو شدن تقویت بنمایید.ورق دوم گوشت را روی مخلفات قرار می دهیم تا مایه اصلی دبل چیزبرگر غول آسا آماده شود.دو لبه ورق گوشت پایینی و گوشت بالایی را با انگشتان دست به هم بچسبانید تا در هنگام طبخ روی اجاق گاز گریل و برگر مخلفات از درون گوشت ها بیرون نریزد لذا دقت داشته باشید که پنیر بعد از آب شدن نباید از داخل مایه گوشت بیرون بیاید و فقط زمانی که توسط مشتری گاز زده می شود دیده خواهد شد.گوشت همبرگر خود را روی اجاق گریل ساندویچ ساز استیک و برگر زن قرار دهید تا کاملا به صورت ذغالی مانند پخته شود.رنگ مطبوع برای پخته شدن گوشت همبرگر قهوه ای شوکولاتی می باشد و از مهمترین نکات در طبخ حالت سرخ شدن شیار شیار روی گوشت هست که اشتهای شخص را در میل کردن بیشتر جلب خواهد کرد لذا نشان از قدرت آشپزی و زیبایی پخت همبرگر فست فود شما خواهد داشت.ساندویچ دوبل چیزبرگر غول آسای ما با طعم و رنگ و بوی فوق العاده معرکه آماده شده است که این ساندویچ از نظر شخص من بهترین نوع برگر در فست فود ایرانی می باشد که تا زمان حال حاضر با تجهیزات آشپزخانه طبخ گردیده است.آخرین نکته ای که در هنگام سرو برگر در فست فود باید به آن توجه داشته باشید مخلفات کنار ساندویچ برگر می باشد که اهمیت بسیار زیادی در رضایت و بالا رفتن اشتهای مشتری شما دارد که به نظر من بهترین دورچین برای همبرگر ابتدا سیب زمینی و بعد سالاد فصل با سس مخصوص خواهد بود. :gol: