مواد لازم برای ۴- ۳ نفر:آرد: ۵/۱ پیمانهبیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوریشکر: یک قاشق غذاخورینمک: نصف قاشق چای خوریشیر: یک و نیم پیمانهتخم مرغ: یک عددکره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاقطرز تهیه:١- شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.٢- تخم مرغ، کره وشیر را به آن اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن ها را با هم مخلوط کنید٣- ماهی تابه خود را گرم کنید.۴- کره را ذوب کنید.۵- مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ٣ دقیقه تا زمانی که رویه آن پف کرده و بالا بیاید سپس پنکیک را برگردانده و منتظر شوید که طرف دیگر قهوه ای رنگ شود .نوش جان