کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 67

موضوع: غذاهای سنتی استانهای ایران.

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon17 غذاهای سنتی استانهای ایران.

    سلام...
    قابل توجه همراهان خوب و همیشگی.
    در این تاپیک غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران را قرار بدهید تا یک آرشیو کلی
    از غذاهای سنتی استانهای کشورمون رو در این جا داشته باشیم.
    با سپاس از شما.
    ویرایش توسط DayaN : چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱ در ساعت ۱۷:۴۷ دلیل: رنگ متن
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱)

  3. #21
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    اکبر جوجه غذای معروف شمالی

    رستوران های اکبرجوجه، بیشتر از نیم قرن سابقه فعالیت دارند. رستوران هایی که جوجه کباب ویژه ای سرو می کنند و البته فقط مختص مازندران و گلستان هستند. اکبرجوجه البته لقب آقای علی اکبر کلبادی هم هست که همراه با برادرانش رستوران های زنجیره ای اکبرجوجه را تاسیس کردند و البته تا حدودی جلوی متقلبان را گرفتند. اکبرجوجه اکنون به رستوران های زنجیره ای بدل شده است که همگی آرم و نشان یکسانی دارند. رستوران هایی که روی شیشه آنها نام برادران گلبادی دیده می شود شعبه های اصلی هستند.

    مواد لازم:
    جوجه کباب: یک کیلوگرم
    برنج: 5 پیمانه
    رب انار شیرین: دو پیمانه
    لیموترش: یک کیلوگرم
    زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
    روغن مایع: سه پیمانه
    نمک و فلفل

    روش تهیه:
    اگر اهل کباب خوری در خانه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را به جای اینکه به سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کرده اید. انصافا خوشمزه هم می شود. اکبرجوجه هم همین جوجه کباب است با یکی دو تفاوت؛ جوجه ها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. روایت هست که می گویند یک روز باید تکه های مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. اما از ما نشنیده بگیرید؛ سه چهار ساعت هم کفایت می کند.

    بعد از این مدت، روغن را در تابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها در آن بچینید. جوجه ها معمولا آب می اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.

    روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.

    نکته باریکتر از مو: این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می شود.

    مخلفات: رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    نوشیدنی: دوغ نوشیدنی سالمی برای این غذاست. هرچند که مالت هم خوب است.

    __________________
    تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  4. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  5. #22
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان
    ورقه بادمجان
    مواد لازم :
    بادمجون به میزان دلخواه
    تخم مرغ :به میزان دلخواه
    نمک و فلفل و زردچوبه
    اول بادمجون ها رو پوست گرفته و حلقه می کنیم. بعد در روغن سرخ می کنیم. بادمجان سرخ شده رو توی تابه میچینیم. تخم مرغ ها را شکسته و کمی زردچوبه و نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم و خوب با چنگال هم میزنیم و روی بادمجان ها ریخته و در تابه را میگذاریم تا تخم مرغ ببنده.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  6. 5 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  7. #23
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان
    آبکی (شرق گیلان) یا ترشواش خورش (غرب گیلان) یا غرابه (غرب مازندران)
    این خورش کاملا غذای محلی خوش سبزیاش خاص مناطق مرطوب
    مواد لازم:
    ۱۰۰گرم گشنیز
    ۱۰۰گرم جعفری
    ۵۰گرم تلخون
    ۱۰۰گرم ترشواش
    ۵۰گرم کدکتو
    ۱۰۰گرم چوچاق
    ۲۵۰ گرم سینه مرغ (مقدار مرغ به سلیقه خودتونه البته تو شمال از مرغ هوایی هم استفاده می کنن می تونین از بلدرچین یا حتی بوقلمون هم استفاده کنید)
    ۲قاشق غذا خوری رب آلوچه ترش
    ۵۰۰گرم بادمجان
    ۴عدد گوجه فرنگی پوست کننده رنده شده
    روغن و نمک و فلفل به میزان لازم

    اول سبزی ها رو خوب خورد میکنیم انقدر که اصلا نشه از هم تشخیص داد.
    بعد میزاریم تو قابلمه روی گاز چون سبزیها خیلی آب دارن باید اول بزاریم آبش کاملا بره.
    بعد باید سبزی رو نیم سرخ کنیم
    از این به بعدش کار خیلی راحته مرغ و گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل میریزین توش و میزارین کاملا خورش جا بیوفته
    بعد با بادمجان سرخ کرده تزیینش می کنیم.

    __________________
    در بیکرانه ی زندگی دو چیز است که افسونم میکند:
    آبی آسمان که میبینم و میدانم که نیست
    و خدایی که نمیبینم ومیدانم که هست


    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  8. 5 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  9. #24
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان
    خورش الو انار

    این غذا یکی از غذاهای محلی خوش مزه و پر طرفداره . و توی مهمانی ها درست میشه با مرغ درسته و با اردک هم درست میشه. مواد لازم : مرغ یک عدد پیاز متوسط یک عدد الوو یا الوچه کوهی 200 گرم ناردون خشک و یا تازه 200 گرم رب گوجه 1 طرز تهیه: ابتدا مرغ را کمی سرخ میکنیم . بعد پیاز را ریز میکنیم و در روغن سرخ میکنیم کمی که طلایی شد الوی شسته شده و ناردون را به ان اضافه میکنیم ناردون را میشود هم به صورت خشک و هم به صورت تازه و یا مخلوط هر دو استفاده کرد. بعد نمک و فلفل و زرد چوبه میریزیم . درصورت استفاده از مرغ درسته مقداری از این مواد را داخل شکم مرغ میریزیم و بقیه مواد را هم روی مرغ میریزیم و با 2 لیوان اب و 1 قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و زرد چوبه میپزیم.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  10. 5 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  11. #25
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon16 غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    چکدرمه ترکمن صحرا


    مواد لازم برای 4 نفر:

    برنج5 پیمانه

    آب 4 پیمانه

    روغن یک دوم پیمانه

    رب 2 قاشق غذاخوری

    پیاز 2 عدد

    سینه مرغ 1 عدد

    نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    برنج را از قبل خیس کنید سینه مرغ را به قطعات کوچک ریز کنید پیاز را خرد کرده بهمراه روغن در قابلمه تفت دهید بعد قطعات مرغ را بهمراه فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید وقتی مرغ خوب سرخ شد رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید 4 پیمانه آب ریخته بگذارید تا بجوشد و قتی جوش آمد برنج را بهمراه کمی نمک اضافه کنید و هر چند دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد حرات شعله را کم کنید وقتی آب تمام شد دم کنی گذاشته تا نیم ساعت بگذارید دم بکشد و بعد نوش جان کنید

    نکته:

    1-میتوانیداین غذا را با گوشت چرخ کرده یا گوشت خرد شده هم درست کنید

    2-میزانی آبی که میریزید باید به اندازه ای باشد که از سطح برنج یک بند انگشت بالاتر باشد اگر احساس کردید آب زیادی ریخته اید مقداری از آن را برداشته و اگر دانه های برنج هنوز خشک بود و پخته نشده بود دوباره بقیه آب را اضافه کنید.

    3-اگر احساس کردید برنجتان در حال شفته شدن است فورا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنیبد تا شکل خودش را حفظ کند و دانه های برنج خودشان را جمع کنند

    4-مهم ترین و اساسی ترین نکته این غذا همین میزان آب است که اگر کم باشد دانه های برنج خشک میماند و اگذر زایاد باشد شفته میشود.

    5- در این غذا میتوانی از عدس، نخود فرنگی و کشمش هم استفاده کند

    این غذا به مردم ترکمن صحرا در استان گلستان تعلق داره.


    __________________
    میم, مشکلات زندگی را که برداریم,زندگی شیرین میشود . . .

    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  12. 5 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  13. #26
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon19 غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    شیش انداز (خورش)

    مواد لازم:

    گردوی آسیاب شده: 300 گرم

    بادمجان قلمی: 5 تا متوسط

    رب انار: 1 ق غذاخوری

    پیاز: 1 دونه متوسط

    رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)

    رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)

    نمک، زرچوبه، گلپر

    طرز پخت:

    بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کردم و نمک زدم و گذاشتم کنار..مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب ریختم توی گمج و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم..مثل فسنجون، هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد

    پیاز رو ریز کردم و با 2 قاشق روغن سرخ کردم کمی همراه با زرچوبه و نمک ... نهایتش 4 ق پیاز داغ لازم داریم. بادمجونها رو شستم و خشک کردم و توی همون روغن کم (من 2 قاشق روغن زیتون ریختم)، تفت دادم تاطلایی و سبک بشه.

    گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش ریختم و گذاشتم آروم آروم خورش جابیفته...سر آخر هم کمی گلپر زدم

    این خورش خیلی خیلی خوشمزه ست
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  14. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱),ya30 (دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۲)

  15. #27
    مدیر بازنشسته

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳ [ ۱۴:۰۴]
    محل سکونت
    جایی از زمین خاکی که تنفس جایز است
    نوشته ها
    1,688
    امتیاز
    19,287
    سطح
    1
    Points: 19,287, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Three FriendsCreated Blog entryYour first GroupRecommendation Second ClassOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    192
    سپاس ها
    2,273
    سپاس شده 2,325 در 1,115 پست
    حالت من
    Khonsard
    نقل قول نوشته اصلی توسط DayaN نمایش پست ها
    شیش انداز (خورش)

    مواد لازم:

    گردوی آسیاب شده: 300 گرم

    بادمجان قلمی: 5 تا متوسط

    رب انار: 1 ق غذاخوری

    پیاز: 1 دونه متوسط

    رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)

    رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)

    نمک، زرچوبه، گلپر

    طرز پخت:

    بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کردم و نمک زدم و گذاشتم کنار..مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب ریختم توی گمج و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم..مثل فسنجون، هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد

    پیاز رو ریز کردم و با 2 قاشق روغن سرخ کردم کمی همراه با زرچوبه و نمک ... نهایتش 4 ق پیاز داغ لازم داریم. بادمجونها رو شستم و خشک کردم و توی همون روغن کم (من 2 قاشق روغن زیتون ریختم)، تفت دادم تاطلایی و سبک بشه.

    گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش ریختم و گذاشتم آروم آروم خورش جابیفته...سر آخر هم کمی گلپر زدم

    این خورش خیلی خیلی خوشمزه ست
    به نظر خوش مزه و ترش مزه می یاد خورش بدون گوشت تا حالا امتحان نکردم باید امتحان کنم

    عازم یک سفــــــــــــــرم
    سفری دور به جایی نزدیـــــــــــــک

    سفری از خود من به خــــــــــــــــــــــــ ــــودم

    مدتی است نگاهم به تماشای خداســـــــــــــــــــــ ت

    و
    امیـــــــــــــــــدم به خداوندی اوســــــــــــــــــــــ ــــــت…!!






  16. کاربر روبرو از پست مفید zahra سپاس کرده است .

    ya30 (دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۲)

  17. #28
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon16 غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    اناربیج(فسنجان محلی گیلان)

    مواد لازم:
    طرزتهیه:
    مغزگردو کاملا ساییده 100گرم
    سبزی(جعفری،گشنیز،
    نعنا،کمی چوچاق ،تره) 5-6قاشق غذاخوری سرخ شده
    رب انار ترش 1-2قاشق غذاخوری
    گوشت چرخ شده 200گرم
    پیاز رنده شده 1عدد کوچک
    نمک،فلفل،زردچوبه،گلپر بمقدار لازم

    اول ازهمه گردو رو باکمی آب سردورب میذاریم چند جوش بزنه تا روغنش دربیاد بعد سبزی سرخ شده رواضافه میکنیم ونمک وفلفل وزردچوبه وگلپررواضافه میکنیم وهر بارکمی آب سرد اضافه میکنیم تا روغنش در بیادبعد گوشت رو باپیاز وکمی نمک ورز میدیم وکوفته های کوچکی درست میکنیم ووقتی خورشت درحال جوش هست بهش اضافه میکنیم ومیذاریم تا کاملا جا بیفتد .این خورشت قوام فسنجان معمولی را دارد.
    نوش نوش جان
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  18. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  19. #29
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon16 غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان


    ترش شامی*

    گوشت بدون چربی چرخ شده ۲۵۰ گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    پیاز رنده شده 1 عدد
    پودر دارچین و فلفل سیاه زرد چوبه و نمک به میزان لازم

    مواد لازمبرای تهیه سس

    رب گوچه فرنگی به میزان لازم (ما 3 تا قاشق تا 4 تا استفادهمی کنیم )

    آب به مقدار لازم
    آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
    نمک فلفل دارچین زعفران به مقدار لازم

    طرز تهیه : خود کتلت یا شامی رو مواد رو همه رو باهم قاطی می کنی بعدش اندازه یه قاشق از مواد برداشته با دستت بهش شکل میدی توی روغن سرخ می کنی

    بعد واسه سس رب گوجه رو توی یه دیک با روغن سرخ می کنیم بعد آب رو بهش اضافه می کنیم بعد نمک و فلفل دارچین زعفران و آبغوره یا آبیلیمو رو اضافه می کنیم خوب هم میزنیم و میزاریم سس خوب جا بی افته بعد از کتلت یا شامی هامون رو داخل سس میریزیم و میزاریم سس به خورد کتلتامون بره
    *نکته* بعضی ها به مواد خود کتلت پودر انار هم اضافه می کنن
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  20. 7 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱),ya30 (دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۲)

  21. #30
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    ترش تره گیلانی

    مواد لازم
    سبزی شامل جعفری گشنیز نعناع شفید و اسفناج 300 گرم
    تخم مرغ دو عدد
    سیر یک بوته کوچک
    برنج 3 قاشق غذاخوری
    روغن مایع و کره روی هم 5 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه
    اب نارنج به میزان کافی
    طرز تهیه
    سبزیهارا بعد از پاک کردن وشستن ریز خرد کنید.سیر را رنده ریز میکنید و در روغن کمی سرخ کنید و کمی زرچوبه بزنید بعدش سبزی را بهش اضافه میکنید و کمی سرخ میکنید.بقیه کره و روغن را اضافش کنید و بعدشم برنج را بشویید و اضافش کنید .حالا یک لیوان سرخالی اب اضافه میکنید و نمک وفلفل و سر قابلمه را بزارید تا برنج وسبزی قشنگ بپزن و خورش بروغن بیفته ....بعد این مدتم باید خورشتتون کم آب و جا افتاده شده باشه..تموم این کارها با حرارت ملایم هستش. حالا باید ترشیش را اندازه کنید و به میزانی که دوست دارین آب نارنج بهش اضافه کنید.بعدشم تخم مرغها رو تو کاسه میشکنید و با چنگال میزنید و روی سبزی ها بریزیدش.در قابلمه را چند لحظه بزارید تا تخم مرغها ببندد بعدشم غذا رو تو ظرف بکشید. حالا اگه از آبلیمو هم استفاده کردید بازم خوشمزه میشه.اگرهم ترشش نکنید که اسمش میشه شیرین تره که اونم خیلی خوشمزست... گیلانی ها معمولا کنار ترش تره ماهی شور و ترب سفید هم تو فصلش رو سفره میزارند.امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  22. 7 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱),ya30 (دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۲)

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •