کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: غذاهای سنتی استانهای ایران.

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon17 غذاهای سنتی استانهای ایران.

    سلام...
    قابل توجه همراهان خوب و همیشگی.
    در این تاپیک غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران را قرار بدهید تا یک آرشیو کلی
    از غذاهای سنتی استانهای کشورمون رو در این جا داشته باشیم.
    با سپاس از شما.
    ویرایش توسط DayaN : چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱ در ساعت ۱۷:۴۷ دلیل: رنگ متن
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱)

  3. #2
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Icon17 غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    پنیر برشته ...

    این غذای قدیمی و خوشمزه گیلانیها و البته شرق گیلان می باشد.
    مواد لازم:
    پنیر سفید:3 ق غ
    تخم مرغ 4 عدد
    شوید خشک یا تازه :2 ق غ
    زرد چوبه:3/4 ق چ
    روغن مایع:3 ق غ
    نمک مقداری(در صورت بی نمک بودن پنیر .وگرنه نیازی نیست)

    پنیر را له یا رنده کرده و با روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدیم.زیر شعله متوسط باشد.سپس بقیه مواد را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط مکنیم.پنیر و تخم مرغ باید با هم خوووب مخلوط شود.به مدت 6-7 دقیقه مواد را هم میزنیم و تفت میدهیم تا خوب پحته شود.
    این غذا معلولا با سبزی پلو-شوید پلو و... سرو میشود
    ما معمولا با ماهی سرخ شده و البته ماهی سفید سرو میکنییم که کاملا اختیاری است
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  4. 7 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱),مینا (چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱)

  5. #3
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    نازخاتون
    ...


    مواد لازم:


    بادنجان قلمی ۸ عدد

    گوجه فرنگی درشت ۵ عدد

    آب غوره یک دوم لیوان

    نعنای خشک یک قاشق غذا خوری

    پیاز رنده شده ۳ قاشق سوپ خوری

    گل پر یک قاشق غذاخوری

    آب انار ۲ لیوان


    طرز تهیه:

    بادنجان*ها را می*توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می*کنیم و خوب ساطوری می*کنیم.

    در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی*ها می*ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه*ها را خرد کرده و کنار می*گذاریم.

    آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می*گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می*داریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می*کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می*کنیم.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  6. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۱)

  7. #4
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان
    میرزاقاسمی (بادمجان قاسمی)

    مواد لا زم ( برای 2 نفر)
    بادنجان کوچک بدون تخم 8 عدد
    سیر کوبیده له شده 4 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
    روغن 3/1 پیمانه
    نمک و فلفل سیاه
    طرز تهیه
    بادنجانها را در روی گاز کبابی می کنیم تا زمانی که به خوبی پخته شوند. این پختن زمانی اتفاق می افتد که پوست بادنجانها باد کند و بترکد . بادنجانها را از روی گاز بر می داریم و می گذاریم سرد شوند و پوست آنها را می کنیم و قسمتهای سفت آنها را جدا می کنیم . سپس ظرفی را پر آب می کنیم و گوجه فرنگی ها را برای 2 تا 3 دقیقه می گذاریم بپزند. آب ظرف را خالی می کنیم و گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و ریز می کنیم . سیر را پوست کرده و ریز می کنیم و سرخ می کنیم تا زمانی که طلا یی شوند سپس بادنجانها را به آن اضافه می کنیم و برای 3 تا 4 دقیقه سرخ می کنیم گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تف می دهیم تا زمانی که آب آنها کاﻤﻸ بخار شود. تخم مرغها را با چنگال می زنیم وآنها را به بادنجانها اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی گاز هم می زنیم .این غذا را می توان با برنج یا نان هم مصرف کرد.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  8. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  9. #5
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Gadid

    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان
    باقالی قاتوق

    مواد لازم:
    برای 4 نفر
    باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم
    شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری
    سیر= 3 الی 4 حبه
    تخم مرغ =2 عدد
    روغن= 2 قاشق غذاخوری
    آب= 2 لیوان
    زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه






    طرزتهيه ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم.



    روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
    نکات مهم :
    1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
    2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
    3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
    4. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
    5. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند


    باقالی قاتوق(غذای شمالی)

    یک غذای خوشمزه ، ساده و تقریبا سریع است.


    مواد لازم برای 4 نفر
    شوید خشک 1 پیمانه
    پاچ باقالی(باقالی پوست کنده و از وسط نصف شده) 1 پیمانه
    تخم مرغ درشت 3 عدد

    پیاز 1 عدد متوسط
    سیر نصف بوته درشت
    زرچوبه یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان دلخواه
    روغن (ترجیحا روغن زیتون)

    طرز تهیه
    1- ابتدا پیاز ها را خرد و در روغن سرخ میکنیم.
    2- سیرها را خرد یا کوبیده کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم و حدود 20 ثانیه تفت میدهیم .
    3- زرچوبه را به مواد اضافه میکنیم.
    4- باقالی ها و شوید خشک را به مواد اضافه میکنیم. و هم میزنیم.
    5- حدود 4 پیمانه آب به مواد فوق اضافه کرده و اجازه میدهیم که با شعله ی کم بپزد به طوری که یک سوم پیمانه ، آب در آن باقی بماند حدودا این زمان 45 دقیقه خواهد بود.
    6- در اواخر پخت،نمک و ادویه را اضافه میکنیم.
    زمانی که آب موادمان تقریبا جذب شد ، تخم مرغ ها را هم زده و روی مواد میریزیم(مواد را هم نمیزنیم تا تخم مرغ ها روی مواد بیایستد.)
    7- ترجیحا از ظرف پیرکس استفاده کرده چون غذا با همان ظرف خودش سرو میگردد. در این صورت در ظرف را گذاشته تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند. بعد از حدود 5- 6 دقیقه غذا حاضر است.

    من موادم را در هر ظرفی که میخواهم میپزم و قبل از ریختن تخم مرغ ها، مواد را در ظرف پیرکس ریخته و رویش تخم مرغ ها را اضافه میکنم . ظرف را در مایکرویو بدون درپوش با حداکثر قدرت حدود 4 دقیقه قرار میدهم. پس از انسجام تخم مرغ ها غذا آماده است.




    -باقالی قاتوق غذای محلی شمال ایران است.
    -راز خوش طعمی این غذا در سیر و زرچوبه فراوان است.
    -نمک را پس از نرم شدن، باقالی اضافه کنید، چون نمک باعث سفت و دیرپز شدن باقالی میشود.
    -این غذا 30 دقیقه ای هم آماده میشود ولی هر چه زمان بیشتری با شعله کم بپزد، جا افتاده تر خواهد بود.
    -این غذا معمولا با کته سرو میشود.
    - اولین بار که این غذا را برای خانمم پختم با ترس و لرز خورد ولی الان مشتری این غذاست.


    ویرایش توسط DayaN : پنجشنبه ۱۶ شهریور ۹۱ در ساعت ۰۰:۵۴
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  10. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  11. #6
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    شامی گیلانی

    مواد لازم:
    گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم
    پیاز 1 عدد
    سیب زمینی 2 عدد
    لپه 250 گرم
    مغزگردو 75 گرم
    سبزی معطر جعفری تره نعنا و ترخان 500 گرم
    تخم مرغ 5تا 6 عدد
    روغن مایع به میزان لازم
    زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خردکنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

    شامی بابلی

    گوشت گوساله : 1 کیلو
    سبزی : جعفری گشنیز تره شنبلیله نعناع روی هم 1/5 کیلو
    نخود یا لپه : 500 گرم
    پیاز 3 عدد بزرگ

    گوشت رو با نخود که از قبل خیس کردیم و پیاز میذاریم بپزه سبزی رو هم باید بپزونیم بعد همه رو با هم تو چرخ گوشت یا مخلوط کن میریزیم تا پوره نرمی به دست بیاد. این مخلوط رو ما توو چند تا نایلون بسته بندی کرده و فریز میکنیم ( میشه مایه آماده شامی )
    حالا موقع استفاده از اون مایه ، مثلا برای 8 نفر 2-3 تا سیب زمینی رو هم میپزیم و بهش اضافه میکنیم 3-4 تا تخم مرغ میزنیم و به اندازه یه نارنگی برمیدارم پهنش میکنیم توو کف دستمون با انگشت یه سوراخ هم وسطش میندازیم تا خوب سرخ شه میندازیم توو روغن فراوون . به دلخواه میشه از 1 ق پودر انار ترش و پودر گردو هم استفاده کرد. نوش جان
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  12. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  13. #7
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    سیرابیج (گیلان )

    بوته سیر را در شمال می کارند. وقتی که سبز شد برگ های تازه و تر آن را می برند و از آن برای خورش سیر قلیه و سیرابیج استفاده می کنند.

    مواد لازم :
    برگ سیر
    تخم مرغ
    نمک و فلفل و زرد چوبه
    طرز تهیه:
    برگ سیر تازه را خوب تمیز کرده و می شوییم و آن را از صافی می گذرانیم تا آبش رد شود. بعد برگ سیر را با کارد یه اندازه ریز خرد می کنیم. در تابه روغن ریخته برگ سیر را کمی سرخ می کنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته نمک و فلفل و زرد چوبه بهش اضافه کرده و با چنگال ، هم می زنیم تا مخلوط شود. و بعد تخم مرغها رو روی برگ سیر سرخ شده میریزیم و صبر میکنیم تا تخم مرغها ببندد .
    یه جا خوندم کسائی که به برگ سیر دسترسی ندارن میتونن تره فرنگی رو ریز ریز خرد کنن و بهش چند حبه سیر خرد شده اضافه کنن
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  14. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  15. #8
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    ماست با دلالی محلی


    بوته سیر را در شمال می کارند. وقتی که سبز شد برگ های تازه و تر آن را می برند و از آن برای خورش سیر قلیه و سیرابیج استفاده می کنند.

    مواد لازم :
    برگ سیر
    تخم مرغ
    نمک و فلفل و زرد چوبه
    طرز تهیه:
    برگ سیر تازه را خوب تمیز کرده و می شوییم و آن را از صافی می گذرانیم تا آبش رد شود. بعد برگ سیر را با کارد یه اندازه ریز خرد می کنیم. در تابه روغن ریخته برگ سیر را کمی سرخ می کنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته نمک و فلفل و زرد چوبه بهش اضافه کرده و با چنگال ، هم می زنیم تا مخلوط شود. و بعد تخم مرغها رو روی برگ سیر سرخ شده میریزیم و صبر میکنیم تا تخم مرغها ببندد .
    یه جا خوندم کسائی که به برگ سیر دسترسی ندارن میتونن تره فرنگی رو ریز ریز خرد کنن و بهش چند حبه سیر خرد شده اضافه کنن

    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  16. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  17. #9
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad
    غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان


    گوجه بادمجان (غذای محلی)

    گوجه تازه

    بادمجون

    رب گوجه

    روغن

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

    پیاز ریز 1 عدد



    بادمجون رو به صورت راه راه پوست کندم و بهش نمک زدم و گذاشتم 1.5 ساعت موند تا آب تلخی ش بیرون اومد و با دستمال آشپزخونه خشکش کردم و به همراه گوجه هایی که در جهت طولی قاچ کرده بودم توی تابه سرخ کردم و گوجه هام هنوز خام بودن و فقط پوستشون حسابی برشته شده بود. بعد تو یه دیگ مقداری روغن و پیاز خرد شده ریختم و کمی که پیازها سبک شد , رب گوجه و زردچوبه ریختم خوب که خوش رنگ شد بهش قوام نارنج و نمک اضافه کردم و بادمجونها رو ته دیگ چیدم روشون گوجه هام رو رو به بالا چیدم(پوست گوجه سمت بادمجونها بود) بعد استاک گوشت رو گذاشتم داخل دیگ و نیم ساعت پخت 10 دقیقه ی آخر فلفل سیاه بهش اضافه کردم و سرو کردمش.

    *این ترکیب برای سرو کنار مرغ یا گوشت که به صورت ساده درست شده ند مزه ی عالی ای بحساب میاد
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  18. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

  19. #10
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۱:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    Gadid غذاهای استان گیلان,مازندران و گلستان

    خشکابیج (نوعی فسنجان محلی)

    مواد لازم:

    گردو آسیاب شده و نرم

    رب انار یا رب غوره

    رب گوجه

    بادمجان قلمی بدون تخم و سرخ شده

    پیاز سرخ شده مقداری و به طور دلخواه

    نمک و فلفل به میزان لازم



    این خورشت بسیار خوشمزه و دلپزیر است و مراحل پخت آن بسیار آسان است

    در ابتدا گردو نرم آسیاب شده را با مقداری آب جوشیده و نمک و فلفل و زرد چوبه در ظرف ریخته و بر روی گاز میگذاریم تا گردو در اصطلاح بجوشد نکته (مادرم همیشه میگه تا زمانی که گردو غل زد و حبابها حالت آتشفشان سرریز شده داره دیگه امکان نداره که سر بره پس تا اون موقع مواظب سر رفتنش باشید)
    بعد این مرحله رب انار یا رب غوره اضافه کرده ترشی را نگاه میکینم بعد اگر خواستیم که خوشرنگ تر شود مقدار کمی رب گوجه اضافه میکینم و با شعله ملایم میگذاریم تا به روغن بیفتد
    مثل فسنجون های دیگه

    حالا بادمجان های قامی را که قبلا در آبو نمک قرار داده بودیم راآبکش کرده و در روغن ماهیتابه سرخ میکنیم
    و در مرحله آخر که گردو جا افتاد بادمجان سرخ شده رادر خورشت ریخته و اگر خواستیم کمی پیاز سرخ کرده را در خورشت میرزیم و 5 تا 7 دقیقه که جوش زد خورشت کاملا آماده هست و میتوانیم با پیاز و سبزی خوردن میل کنید

    البته:پیاز به دلخواهه ما خودمون نمیریزیماگر پیاز بریزیم در بالای خورشت و کمی جدا قرار میگیره که شاید بعضی ها دوست ندارند اما مطمن هر دو صورتش خوشمزست

    و این غذا خیلی خیلی خوشمزه ست پشیمون نمیشید
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  20. 6 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    ArEy0f (شنبه ۲۶ مرداد ۹۲),EmanoeL (شنبه ۰۱ تیر ۹۲),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۱)

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •