باسلق جز شیرینی های سنتی است که برای شب یلدا بسیار مناسب است و تقریبا همه آن را دوست دارند. اگر جز آن دسته هستید که می خواهید میز شب یلدایتان تماما کار خودتان باشد، با آموز باسلق ما همراه باشید.مواد لازم برای تهیه شیرینی باسلقپودر نارگیل 150 گرممغز گردو 100 گرمروغن مایع یک قاشق چایخوریآب سرد دو لیوانگلاب نصف لیوانشکر 200 گرمنشاسته 100 گرمتهیه باسلق برای شب یلداتهیه باسلق برای شب یلداطرز تهیه باسلق برای شب یلدادر یک قابلمه نچسب، نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم بگذارید. باید این محلول را مرتب هم بزنید تا مواد گوله نشود.با گذشت زمان، مایعی نرم بدست می آید. حال زمان آنست که شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید. این بار نیز باید مواد را حسابی هم بزنید تا زمانی که مواد غلیظ شوند. یادتان باشد که هرگز شعله را زیاد نکنید.اگر دوست داشتید م یتوانید گردوهای خرد شده داخل باسلق داشته باشید. برای این کار، در این مرحله مواد را از روی حرارت برداشته و داخلش گردو می ریزیم و می گذاریم خنک شود.پس از یک ساعت که در یخچال ماند، آن را در آورده و با دست چرب شده، گوله های کوچکی درست می کنیم. سپس گوله ها را در آرد نارگیل می غلتانیم و سرو می کنیم.روش دوم آنست که بجای گردوی خرد شده، قبل از سرد شدن مواد، آنها را به صورت گوله هایی درآورده و وی هر یک، تکه گردویی بگذارید. برای توپی درآمدن باسلق ها، موادتان را به صوت یک لایه ضخیم درآورده و با قاشق بستنی آن را قالب بزنید.روش دیگر آنست که مواد تان را زمانی که کمی از داغی اش گرفته شد، روی یک پلاستیک نازک باز کنید. برای این کار کاسه ای آب کنارتان بگذارید و مرتب دت و پلاستیک را با یک یا دو قطره خیس کنید. سپس لای رول باز شده گردو گذاشته و پس از سرد شدن آن را برش بزنید.منبع : ویکی فودز