نکات مهم برای پف کردن سفیده
1-تخم مرغ تازه و 1 روزه برای زدن سفیده خیلی خوب نیست و کمتر پف میکند.
2- در هوای مرطوب سفیده سختتر پف میکند. پس اگر یک روز بارانی درصدد زدن سفیده هستید بدانید زدن آن کمی بیشتر طول میکشد.
3-تخم مرغ سرد سفیده و زرده آن سریعتر و بهتر از هم جدا میشوند.
4-هنگام جدا کردن سفیده از زرده مراقب باشید کوچکترین ذره زرده در سفیده باغث پف نکردن میشود. که این موضوع در کیکهایی که پف آنها بستگی به پف سفیده دارد بسیار مهم است( مانند کیک اسفتجی)
5-ظرفی که در آ ن سفیده را میزنید کاملا بشورید و خوب خشک کنید تا ذره ای چربی در ظرف نباشد.
6- پره های هم زن را کامل بشورید و خشک کنید.
.
7-سفیده را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید سپس شروع به زدن کنید.3 تا 4 برابر بهتر پف میکند. هر چه تخم مرغ سرد تر باشد دیرتر پف میکتدئ
8-زدن سفیده در ظرفهای استیل و شیشه ای بسیار بهتر از پلاستیکی هستند. سعی کنید به هیچ وجه در ظرف پلاستیکی سفیده را نزتید که خوب پف نمیکند.

یک کمی طولانی شد ببخشید اما نکات مهمی بود گفتم شاید بعضی از دوستان آشنا نباشند