دریک پیکربندی کاملا ارگونومیک، تجهیزات آشپزخانه صنعتی با توجه به آنچه راحت ترین و کارآمدترین حالت برای سرآشپز و کارگران آشپزخانه فراهم آورده شده باشد چیده شده اند که معمولا مصرف انرژی کارآ مد در این روش از اهمیت بالایی برخوردار نیست.به عنوان مثال، در یک آشپزخانه صنعتی که به شیوه ارگونومی طراحی شده ، ممکن است فریزر زیر کانتری یا پیشخوان، به طور مستقیم در کنار سرخ کن صنعتی قرار گرفته باشد. اگر چه این روش چیدمان، تناسبی با مصرف انرژی کارآمد ندارد، اما این امکان را فراهم می کند که سیب زمینی سرخ کرده منجمد شده و یا نوار مرغ به طور مستقیم از فریزر به سرخ کن صنعتی منتقل شود، حتی بدون اینکه کارمند شما قدم از جای خود بردارد !برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید.redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/