کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: سالاد مرغ سرخ شده آسیایی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ [ ۱۰:۳۱]
    نوشته ها
    1,167
    امتیاز
    22,577
    سطح
    1
    Points: 22,577, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 53 در 53 پست

    سالاد مرغ سرخ شده آسیایی

    طرز تهیه: متوسطمدت زمان تهیه: حداکثر 30 دقیقهمواد تشکیل دهنده: 1- 1 کیلوگرم مرغ تکه شده کوچک ( برای مثال به اندازه تکه های ناگت )2- ½ فنجان کرفس خرد شده نازک3- 1 فنجان پیاز خرد شده نازک4- 1 فنجان سس گلیز Glaze ( جهت آشنایی با روش تهیه سس گلیز اینجا کلیک کنید )5- ½ فنجان آب شاه بلوط6 - برگ کاهو خرد شده7- ½ فنجان نخود سبز8- 3 فنجان نودل ترد چیپسی چینی9- ½ فنجان هویج پوست کنده خرد شده نازک دستورالعمل:1- ابتدا مرغ ها را خرد کنید ( سایز ناگت مرغ ) و سپس با استفاده از دستگاه آرد زن ( Breading ) آغشته به پودر کنتاکی کنید و اجاز دهید تا 15 دقیقه بمانند.2- کرفس، پیاز و هویج ها را خرد کنید و تلاش کنید به صورت نوارهای نازک 4 سانتیمتری باشند. سپس تمامی سبزیجات را با آب بلوط و سس گلیز مخلوط کنید و اجازه دهید تا مدتی را بمانند تا مواد به خرد سبزیجات برود.3- مرغ های آرد زنی شده را با استفاده از دستگاه پخت کنتاکی هنی پنی ( Pressure fryer Henny Penny ) با درجه حرارت 335 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه پخت نمائید. سپس مرغ ها را از دستگاه خارج کنید.4- کاهوها را با استفاد از دستگاه خردکن ریز کنید و در یک بشقاب بریزید. ½ فنجان نودل را بر روی آنها بریزید و بعد مرغ های سرخ شده و سبزیجات آغشته به سس را بر روی آنها بریزد. سالاد خوش طعم و لذیذ شما آماده است، نوش جان کنید.موفقیت شما آرزوی ماست.منبع : redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    جمعه ۲۷ مهر ۹۷ [ ۱۶:۱۱]
    سن
    26
    نوشته ها
    35
    امتیاز
    2,271
    سطح
    1
    Points: 2,271, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست

    عااالی

    نقل قول نوشته اصلی توسط novinmarketing نمایش پست ها
    طرز تهیه: متوسطمدت زمان تهیه: حداکثر 30 دقیقهمواد تشکیل دهنده: 1- 1 کیلوگرم مرغ تکه شده کوچک ( برای مثال به اندازه تکه های ناگت )2- ½ فنجان کرفس خرد شده نازک3- 1 فنجان پیاز خرد شده نازک4- 1 فنجان سس گلیز Glaze ( جهت آشنایی با روش تهیه سس گلیز اینجا کلیک کنید )5- ½ فنجان آب شاه بلوط6 - برگ کاهو خرد شده7- ½ فنجان نخود سبز8- 3 فنجان نودل ترد چیپسی چینی9- ½ فنجان هویج پوست کنده خرد شده نازک دستورالعمل:1- ابتدا مرغ ها را خرد کنید ( سایز ناگت مرغ ) و سپس با استفاده از دستگاه آرد زن ( Breading ) آغشته به پودر کنتاکی کنید و اجاز دهید تا 15 دقیقه بمانند.2- کرفس، پیاز و هویج ها را خرد کنید و تلاش کنید به صورت نوارهای نازک 4 سانتیمتری باشند. سپس تمامی سبزیجات را با آب بلوط و سس گلیز مخلوط کنید و اجازه دهید تا مدتی را بمانند تا مواد به خرد سبزیجات برود.3- مرغ های آرد زنی شده را با استفاده از دستگاه پخت کنتاکی هنی پنی ( Pressure fryer Henny Penny ) با درجه حرارت 335 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه پخت نمائید. سپس مرغ ها را از دستگاه خارج کنید.4- کاهوها را با استفاد از دستگاه خردکن ریز کنید و در یک بشقاب بریزید. ½ فنجان نودل را بر روی آنها بریزید و بعد مرغ های سرخ شده و سبزیجات آغشته به سس را بر روی آنها بریزد. سالاد خوش طعم و لذیذ شما آماده است، نوش جان کنید.موفقیت شما آرزوی ماست.منبع : redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/
    ممنون عالی بود
    خرید پالت پلاستیکی - palletpelastiki.ir خرید تلویزیون - digibaneh.com کانکس - eskansepehr.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸, ۱۲:۳۷
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: سه شنبه ۲۱ آبان ۹۲, ۱۷:۲۰

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •