مواد لازم :آرد سفید: 2 قاشق غذاخوریسینه یا ران مرغ: 4 عددروغن زیتون: 2 قاشق غذاخوریکره: 25 گرمپیاز: 1 عدد، مکعبی ریز شدهفلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شدهسیر: 2 حبه ریز شدهرب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوریآب مرغ: 2 پیمانهپونه خشک: 1 قاشق چایخورینمک و فلفل: به مقدار لازمسبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیینطرز تهیه:باید اول تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده و سپس آن را در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا خوراک به غلظت برسد. خوراک آماده است آن را در ظرف کشیده و با برنج سرو نمایید.منبع : redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/