مواد لازم:• مرغ دودی: 250 گرم• سیب زمینی ریز: 4 عدد• کره آب شده: 25 گرم• کره گیاهی: 25 گرم• پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری• سیر: یک حبه، ساطوری• آرد: یک قاشق غذاخوری• شیر: 300 میلی لیتر• جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازمروش تهیه1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی، یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده اید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.3 - سیب زمینی ها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقه های سیب زمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلم مو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب زمینی برشته و طلایی شود.نکات - به جای مرغ از ماهی دودی استفاده کنید.2 - ضخامت ورقه های سیب زمینی باید حدود یک میلیمتر باشد.3 - برای غنی تر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آب پز استفاده کنید. کروکت مرغبرای تهیه کروکت مرغ، دستورهای متفاوتی وجود دارد، اما این رسپی که بر پایه سس سفید تهیه می شود هم ساده است و هم خوش طعم. با توجه به قیمت پایین تر نسبت به سایر مواد پروتئینی، مرغ در سبد اصلی غذایی ایرانی ها جا گرفته است بنابراین گاه پیش می آید که از خوردن آن خسته شوید، پس این رسپی را امتحان و از خرید ناگت های نیمه آماده بی کیفیت خودداری کنید.منبع : redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/