مواد لازم برای خوراک مرغ :سینه ی مرغ کامل با استخوان : 3 عددروغن زیتون : 3 قاشق غذاخورینمک و فلفل : به میزان لازمآب مرغ : 5 فنجانعصاره مرغ : 2 بستهکره : 12 قاشق غذاخوریپیاز خرد شده : 2 عددآرد : سه چهارم فنجانخانمه : یک چهارم فنجانهویج خرد شده آب پز شده : 4 عددنخود سبز : 2 فنجانجعفری خرد شده : نصف فنجانکرفس خرد شده : یک و نیم فنجانمواد لازم برای بیسکویت :آرد : 2 فنجانبیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخورینمک : 1 قاشق چای خوریشکر : 1 قاشق چای خوریکره : 8 قاشق غذاخوریماءالشعیر : سه چهارم فنجانجعفری خرد شده : نصف فنجانتخم مرغ : 1 عددطرز تهیه خوراک مرغ و بیسکویت :باید درجه ی فر را بر روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید. هر کدام از سینه های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و سپس داخل ماهیتابه گذاشته، و روی آن ها روغن زیتون بمالید و با کمی فلفل و نمک چاشنی دهید. و آن ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه، بگذارید تا به طور کاملا سرخ شوند. پس از آن که کمی خنک شدند، استخوان ها و پوستهایشان را جدا کرده و جوجه های کبابی را به قسمت های بزرگ برش بزنید.حال آب مرغ را گرم کنید و سپس مکعب های عصاره ی مرغ را داخل آن حل کنید.. پس از آن در یک ظرف دیگر کره را آب کنید حالا پیازها را داخل آن با حرارت ملایم در تایم 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید.حالا آرد را به آن اضافه کنید و با دمای کم به مدت 2 دقیقه در حالی که مرتبا آن را به هم می زنید روی گاز حرارت دهید.زمانی که آب مرغ داغ آن را اضافه کنید. ترکیب آب مرغ باید به مدت 1 دقیقه روی حرارت پایین بجوشد و در این هنگام آن را هم بزنید تا غلیظ شود. سپس 2 قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری فلفل و خامه را به آن بیفزایید.سپس سینه های مرغ، هویج، نخود سبز، کرفس و جعفری را اضافه نمایید و آن ها را کاملا با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد.در طول این مدت می توانید بیسکوییت ها را آماده کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید(بهتر است برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید) سپس کره را افزوده و با سرعت پایین، آن را با سایر مواد ترکیب کنید تا کره به تکه های خیلی کوچکی در بیاید. ماء الشعیر را به آن اضافه کرده، با تنظیم مخلوط کن روی سرعت پایین آن را با سایر مواد مخلوط کنید. در آخر جعفری را با آن بیفزایید.خمیر را روی سطح صافی قرار دهید که پیش تر آن را کاملا با آرد پوشانده اید. آن را با یک وردنه صاف کنید تا به ضخامت 8/3 اینچ برسد. حال با یک قالب دایره ای شکل 12 دایره در بیاورید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری آب به هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مایع یکدست و صافی تهیه کنید.حالا خوراک مرغ را از داخل فر بیرون بیاورید و خمیر بیسکوییت ها را روی آن قرار دهید. روی خمیرهای بیسکوییت را به مایع تخم مرغ آغشته نمایید. ظرف را دوباره داخل فر قرار دهید تا به مدت 20 الی 30 دقیقه دیگر داخل فر بماند. زمانی که بیسکوییت ها قهوه ای رنگ شدند و خورشت در حال جوشیدن بود، ظرف را از فر خارج کنید.نکته :می توانید خوراک مرغ و بیسکوییت ها را جداگانه در یخچال نگه داری کنید و زمان سرو، خوراک مرغ را به مدت 25 دقیقه روی حرارت قرار دهید و بعد آز آن بیسکوییت ها را روی آن قرار داده به مدت 30 دقیقه ی دیگر درون فر بگذارید و طبق روشی که گفته شد، عمل نمایید. از خوراک مرغ و بیسکوییت لذت ببرید.منبع : redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/