سلام .. امیدوارم که خوب باشه دوستای عزیزم.. می خوام از امروز دستور پخت غذاهای مختلفی رو بذارم که امروز اول نوبت یه غذا به اسم مرغ سیسیلی هستش..امیدوارم که دوس داشته باشین.. اگه خوردین یا درست کردید هم بگید و من و بقیه دوستای عزیز دیگه رو مطلع کنین از طعم و رنگ و ایناش کلاً:11:مرغ سیسیلی، غذایی تند و خوشمزه و بومی کشور ایتالیا است. برای تهیه این غذا این مواد رو باید استفاده کنیم:برای ۴ نفر:۴۵۰ گرم گوجه*فرنگی طعمدارشده با سیر و روغن زیتونیک و نیم فنجان اسفناج یک*سوم فنجان زیتون بدون هسته و خردشده۱ قاشق غذاخوری نخودفرنگی یک*چهارم قاشق چای*خوری پودر فلفل قرمز۴ عدد سینه مرغ ۱۵۰ گرمی بدون استخوان و سرخ*شدهیک*چهارم قاشق چای*خوری فلفل سیاه یا سفید۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون حالا که مواد مورد نیاز برای طبخ این غذای مغذی و خوشمزه رو گفتیم، طرز درست کردن این غذا رو می گیم:طرز آماده کردن مرغ سیسیلی به این صورته که ابتدا باید گوجه*ها، اسفناج، زیتون*ها و نخودفرنگی را باهم ترکیب کنید. روغن را در تابه*ای نچسب گرم کنید. سپس این ترکیب را به*همراه فلفل*ها و نمک روی مرغ*های سرخ*شده داخل تابه بریزید. ۳ تا ۵ دقیقه اجازه دهید تا طعم مواد به خورد مرغ*ها برود و سپس آن را سرو کنید. هر وعده از این غذا حدود ۲۱۰ کیلوکالری انرژی، ۸ گرم چربی، ۶۳ میلی*گرم کلسترول، ۸ گرم کربوهیدرات، ۲۶ گرم پروتئین، ۳ گرم فیبر، ۵۲۷ میلی*گرم سدیم و ۴۰۱ میلی*گرم پتاسیم دارد. ضمن این که می*تواند ۱۵۱ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A و ۲۲ درصد به فولات، ۳۲ درصد به ویتامین C و ۱۷ درصد به منیزیم را هم تامین کند.منبع:salamatism.com/news/3980