مواد لازم :

آب طالبی: 500 میلی لیتر یا 2 پیمانه
عسل: 5 قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین: یك قاشق سوپ خوری
آب یا عرق بهارنارنج یا بیدمشك: یك دوم
تخم شربتی: 2 قاشق سوپ خوری

روش تهیه:
در ظرف مناسبی آب طالبی و عسل را با هم خوب مخلوط كنید، سپس پودر ژلاتین را روی آب یا عرق بهارنارنج بپاشید و به طریق بن ماری حل كنید و بگذارید تا كاملا خنك شود. ژلاتین را به بقیه مواد افزوده و تركیبات به دست آمده را داخل قالب زیبایی بریزید و در یخچال قرار دهید تا 2، 3 ساعت بماند. تخم شربتی را پس از شستن با مقدار زیادی آب خیسانده كنار بگذارید. كف قالب دسر را به مدت چند ثانیه داخل آب جوش قرار دهید تا دسر از قالب جدا شود، سپس داخل ظرف سرو برگردانید و تخم شربتی ها را رو یا كنار دسر بریزید و سرو کنید.

نکته
در صورت تمایل می توانید یک دوم پیمانه خامه به آب طالبی اضافه کنید.