کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه بامیه ویژه ی ماه مبارک رمضان

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ [ ۱۱:۳۱]
    نوشته ها
    1,167
    امتیاز
    22,577
    سطح
    1
    Points: 22,577, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 53 در 53 پست

    طرز تهیه بامیه ویژه ی ماه مبارک رمضان

    این نوع شیرینی به همراه زولبیا در ماه مبارک رمضان بسیار خورده می شوند. این دستور پخت به شما کمک خواهد کرد که خیلی راحت بتوانید این شیرینی خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.نکاتی در مورد تهیه ی بامیه :۱- به یک پیمانه آب به همراه دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.۲- سایز بامیه ها به سلیقه ی خودتان بستگی دارد هر اندازه ای که دوست دارید آن ها را درست کنید.1. برای تهیه کردن شربت: به اندازه ی نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید، و آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود.2. سپس گلاب و زعفران دم کنید و داخل آن بریزید و اجازه دهید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.3. برای تهیه بامیه: در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.4. آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.5. تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.6. برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ کنید.7. خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.8. بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم خنک شوند.9. بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود.جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۱۴ بهمن ۹۶ [ ۱۵:۳۶]
    نوشته ها
    26
    امتیاز
    387
    سطح
    1
    Points: 387, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    2
    سپاس شده 2 در 2 پست
    آموزش خیلی خوبی بود ممنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •