کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه ی ترشی بادمجان شکم پر

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ [ ۱۱:۳۱]
    نوشته ها
    1,167
    امتیاز
    22,577
    سطح
    1
    Points: 22,577, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 53 در 53 پست

    طرز تهیه ی ترشی بادمجان شکم پر

    مواد لازمنعناع خشک ---------------------------------- 100 گرمسیر رنده شده --------------------------------- 200 گرمبادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عددفلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانهاسرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیترهویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم روش تهیه :ابتدا باید پوست اضافه سربادمجانها را ببرید سپس. بادمجانها را بشویید و خشک نمایید و در کمی آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (حرارت متوسط )به صورتی که بادمجانها نرم شوند .سپس بگذارید تا آب آنها کاملا برود .پس از آن سیر رنده شده و نعناع خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید.بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود .نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجانرا به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید . نکات کلیدی در تهیه ترشی بادمجان:به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .* بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود .مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد. امیدواریم با تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت redirect.php?a=shoushtarisuperfood.com/ مراجعه نمایید.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷ [ ۲۲:۵۹]
    سن
    21
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    35
    سطح
    1
    Points: 35, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 24.0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    طرز تهیه ترشی چغندر

    مواد لازم ترشی چغندر به مقدار 1 کیلو1 کیلو چغندر دو سوم فنجان شکریک قاشق چایخوری نمکیک پیمانه و نصفی سرکه سفیدابتدا چغندر هارا مشابه فیلم آشپزی تکه تکه کرده و آنهارا داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و قابلمه را پر آب کنید و برای 15 دقیقه بگذارید تا حرارت ببیند. پس از 15 دقیقه دو ملاقه از آب چغندر را در ظرفی جداگانه خالی کنید. و چغندر را در صافی خالی کنی و آنهارا بشویید. در مرحله بعد شیشه های ترشی را در آب قرار دهید تا ضد عفونی شوند.در این مرحله چغندر هارا در شیشه های ترشی قرار دهید. در مرحله بعد شکر را در قابلمه ای کوچک ریخته و آب چغندر را برروی آن خالی کنید و مقدار کمی نمک را به همراه سرکه سفید به آن اضافه کنید. صبر کنید تا بجوش آید. پس از اینکه این ترکیب به جوش آمد آنرا داخل شیشه حاوی چغندر ها اضافه کنید. در مرحله آخر شیشه های ترشی را برای مدت 10 دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید. نوش جانفیلم آشپزی طرز تهیه ترشی چغندر در وبسایت فودسفری به آدرس food-safari.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •