نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه ترشی های زمستانی

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۰ دی ۹۵ [ ۱۱:۰۳]
    نوشته ها
    43
    امتیاز
    680
    سطح
    1
    Points: 680, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 93.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست

    طرز تهیه ترشی های زمستانی

    با فرا رسیدن فصل سرما ، تصمیم گرفتیم مقاله ی امروز را به ترشی های لذیذی که با محصولات زمستانی تهیه می شوند ، اختصاص دهیم. همانطور که می دانید در کشور ما ترشی یکی از محبوب ترین چاشنی ها به هنگام سرو غذا به حساب می آید و همچنین این نوع از محصولات خوراکی از طیف تنوع گسترده ای برخوردار است.با نزدیک شدن فصل سرما مصرف ترشی های تند و پر ادویه به بدن گرمای مطلوبی می بخشد. بنابراین ترشی هایی که در این مقاله برای شما عزیزان در نظر داریم از آن دست ترشی های پر فلفل به حساب می آید که مصرف آن در فصول سرد سال دلنشین خواهد بود.ترشی گوجه :مواد لازم جهت تهیه ترشی گوجه فرنگی :گوجه ریز ، سفت و تازه : یک کیلوگرمنمک و نعنا خشک : به میزان لازمسرکه : یک لیوانآب جوشیده و سرد شده : 2.5 لیوانطرز تهیه این نوع ترشی بسیار ساده است ، کافی است چند عدد گوجه سفت و ریز و از همه مهم تر تازه را انتخاب کنید و آن ها را به خوبی بشویید. سپس گوجه های قرمز و سفت شسته شده را در یک ظرف شیشه ای بریزید. آب را با مقدار قابل توجهی نمک و سرکه بجوشانید. پس از اجازه دهید تا کاملا خنک شود و سپس بر روی گوجه درون همان شیشه ای که قصد دارید ترشی را در آن تهیه کنید ریخته و مقداری نعنا خشک به آن اضافه کنید. درب شیشه را محکم بسته و آن را در یخچال و یا فضای خنکی نگه دارید. ترشی گوجه ی شما پس از ده روز آماده مصرف است.نکته : برای تهیه این نوع از ترشی دقت داشته باشید که نباید از سرکه خالص استفاده کرد و همچنین باید نمک آن را بیشتر از حد معمول اضافه کرد تا از له شدن و وا رفتن گوجه ها جلوگیری شود.ترشی آب گوجه فرنگی ( سالاد مشهدی ) :مواد لازم جهت تهیه ترشی آب گوجه فرنگی :گل کلم : یک بوته متوسط ریز و خرد شدهگوجه فرنگی : دو کیلوگرم رنده شدهفلفل تند سبز : 10 عددسیر : یک بوته ی بزرگخیار : 5 تا 6 عددکرفس : یک بوته ی کوچکموسیر خیس شده : 100 گرمرب گوجه فرنگی : یک لیواننمک و گلپر ، تخم گشنیز ، زرد چوبه و پودر زیره : به میزان لازمسرکه : یک لیوانگوجه ها را شسته و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.سپس سرکه را به آن اضافه کرده به مدت 5 الی 10 دقیقه بجوشانید و پس از آن اجازه دهید سرد شود.تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید. این مواد را با آب گوجه و سرکه ای که جوشانده بودید مخلوط کرده و ادویه را به مقدار لازم به آن اضافه کنید. محصول به دست آمده را در شیشه ی بزرگ و تمیزی ریخته و درب آن را محکم ببندید. شیشه را در یخچال قرار داده تا ترشی شما آماده مصرف شود.از آن جایی که این ترشی مخصوص استان خراسان بوده است به سالاد مشهدی نیز معروف است.ترشی زمستانی :مواد لازم جهت تهیه ترشی زمستانی :کلم برگ : یک کیلو گرمفلفل سبز ریز : 250 گرمپیاز ریز ریز : نیم کیلو گرمخیار : یک کیلوگرمهویج : نیم کیلو گرمگل کلم : یک کیلو گرمگوجه : 5 کیلو گرمسرکه : به مقدار لازمسس کچاپ تند : به مقدار لازمشلغم شیرازی : نیم کیلو گرمنمک ، ادویه و زردچوبه : به مقدار لازمتهیه این نوع از ترشی زمان بیشتری لازم دارد ، چون لازم است که از روز قبل گوجه ها را خوب شسته و قاچ کنید و درون یک ظرف پلاستیکی بزرگ بریزید. سپس آن ها را با دست تمیز حسابی چنگ بزنید تا به صورت رب درآیند. برای آن که سریع تر آب بیندازد مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و چند ساعت بگذارید تا کاملا له شوند. هر چند ساعت یکبار آن را مجدد چنگ زده و اجازه دهید تا صبح روز فردا بماند. فردای آن روز دوباره گوجه ها را چنگ زده و داخل صافی یا توری بریزید و کاملا آب گوجه را از تفاله های آن جدا کنید. سپس آب حاصل را درون قابلمه ریخته روی شعله ملایم گذاشته تا به جوش آید و چند دقیقه یکبار آن را هم زنید تا باقی مانده آب آن تبخیر شده و مایع غلیظی همانند کمی از فرینی شل تر به دست آید. در این فاصله سبزی ها و موادی که می خواهیم آن ها را درون ترشی بریزیم به خوبی شسته و می گذاریم تا خشک شوند و هیچ آبی نداشته باشند و سپس آن ها را به قطعات دلخواه خرد میکنیم و درون ظرفی مناسب که قصد داریم ترشی را در آن تهیه کنیم می ریزیم. حال آب گوچه را که به خوبی جا افتاده و غلیظ شده است را با مقدار لازم نمک و ادویه ترشی و زردچوبه مخلوط کرده و برای خوش طعم شدن به آن مقداری سرکه و سس کچاپ تند اضافه می کنیم. سپس دوباره آن را بر روی شعله می گذاریم تا دوباره به جوش آید و می گذاریم تا سرد شود. وقتی از سرد شدن کامل آن اطمینان حاصل کردیم آن را بر روی سالاد فصل خود میریزیم و درب ظرف را محکم میبندیم. بعد از 2 الی 3 هفته ترشی کاملا آماده مصرف هست ، امیدواریم از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۱۸ مهر ۹۵ [ ۲۱:۳۱]
    نوشته ها
    2
    امتیاز
    917
    سطح
    1
    Points: 917, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    تشکر

    دستت درد نکنه عالی بود . حتما میگم مامانم درست کنه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •