میگو پلوی شیرازی ، بخوانید و بپزید :اگر قصد پختن میگو پلو دارید اما ظاهر آن را مناسب مجالس و مهمانی های خود نمی دانید ، ما به شما میگو پلوی شیرازی را پیشنهاد می کنیم ، که به آن میگو پلوی مجلسی نیز می گویند.برای شروع لازم است مواد لازم را تهیه کرده و از قبل آماده داشته باشیم.پیمانه ی پلو پز خود را برداشته و مقدار 2 و یک چهارم برنج را کنار بگذاریدحال با همان پیمانه مقدار 3 و یک چهارم آب برای تهیه کته کنار بگذاریدمیگو هایی که از قبل پاک کرده اید باید به مقدار 300 الی 350 گرم باشداکنون 3 قاشق غذا خوری ، زرشک قرمز را آماده کنید3 قاشق غذا خوری هم خلال بادام لازم داریمدر ادامه 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خورد شده را کنار بگذاریداما مقدار هویج خلال شده به دلخواه شما می تواند بین 3 الی 4 قاشق غذا خوری باشدروغن به میزان لازممقدا 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کردهنمک به میزان لازمشکر 2 الی 3 قاشق مربا خوریمقدار 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلاییپیاز 1 عددمیگو پلوطرز تهیه میگو پلوی شیرازی :برنج را شسته نمک بزنید و پس از گذشت 2 الی 3 ساعت آن را روی شعله قرار دهید. دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید. یکی دو بار آن را به آرامی هم زده تا آب آن تبخیر شود. حال در یک قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته از نان و یا سیب زمینی برای ته دیگ میگو پلوی خود استفاده نمایید. برنج را روی آن ریخته و با قاشق آن را وسط قابلمه جمع کنید تا برنج به قابلمه نچسبد. با استفاده از شعله پخش کن و شعله ی کم صبر کنید تا برنج دم بکشد.خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم ، مانند کتری ، بخاری و سماور قرار دهید تا خوشرنگ و نرم شود.دو لیوان آب را درون قابلمه ی مناسبی ریخته و روی شعله گاز بگذارید، میگو ها را درون آن ریخته و نمک ، زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. از یک پیاز نیز برای گرفته شدن بوی نا خوشایند غذاهای دریایی می توانید استفاده کنید. برای این کار پس از آن که میگو ها به مدت 5 دقیقه با پیاز جوشیدند می توانید به کمک یک صافی پیاز را از میگو ها جدا کنید.هویج های خلال شده را به همراه مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و مقدار کمی روغن اضافه کنید.زرشک ها را به خوبی بشویید و سپس با اضافه کردن روغن و شکر تفت دهید. توجه داشته باشید که زرشک ها نباید زیاد تفت داده شوند ، چون هم رنگ آن ها سیاه می شود و هم دیگر آب دار نبوده و خشک می شوند.جعفری یا گشنیز را خورد کرده و سپس تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید.برنج که دم کشید می توانید مواد آماده شده را لا به لای آن و یا روی آن به صورت تزئین قرار دهید.میگو پلوی شیرازی شما آماده است . wikiooz