به طور حتم نيمي از مردم کشورمان ترشي به اين لذيذي با طرز تهيه اي ساده و آسان را نمي شناسند.ترشي که امروز به شما آموزش مي دهيم ترشي نان و کره نام دارد. متعجب نشويد خبري از نان و کره در کنار طعم ترش و تند ترشي نخواهد بود، علت اين نام گذاري آن است که شما اينترشي را به همراه تمام غذاهاي اصلي خود و در تمام فصول سال مي توانيد ميل کنيد و از طعم فوق العاده ي آن لذت ببريد.مواد لازم جهت تهيه ترشي مخصوص و خانگي شما به شرح زير مي باشد:8 تا 10 خيار سالادي را به ابعاد دلخواه با پوست خرد کرده و در ظرفي بريزيد1 عدد فلفل دلمه اي قرمز را باز به ابعاد و شکل دلخواه خود خرد کنيد1 عدد پياز بزرگ خرد شده به ابعاد دلخواه شما2 قاشق غذاخوري نمک آشپزخانه1 فنجان سرکه سيب ( اگر از سرکه خرما استفاده مي کنيد بايد شکر را از مواد لازم خود حذف کيند.)سه چهارم پيمانه شکر دانه ريز1 قاشق غذاخوري دانه ي خردل1 قاشق غذاخوري دانه کرفسيک دوم قاشق چاي خوري فلفل قرمز دانه درشت ( مي توانيد از فلفل قرمز هاي چيلي موجود در بازار استفاده کرده و آن ها را به ابعاد ريز خرد کنيد.)يک چهارم قاشق چاي خوري دانه ميخکپس از آماده سازي مواد بالا فرايندي که براي تهيه اين ترشي بايد طي کنيد به شرح زير مي باشد:خيارها، پياز و فلفل دلمه اي قرمز رنگ را با يکديگر مخلوط کرده و نمک را به آن ها اضافه کنيد و به خوبي هم بزنيد تا تمام مواد به نمک آغشته شود. سپس مواد را درون يک کاسه ي بزرگ ريخته و درون يخچال به مدت يک ساعت نگه داري کنيد تا آب اضافي مواد خارج شده و بتوانيد آن را از موادتان جدا کنيد.اکنون سرکه سيب و شکر را در يک قابلمه بزرگ با يکديگر مخلوط کنيد. قابلمه را بر روي شعله ي ملايم بگذاريد تا شکر در سرکه سيب حل شود. در اين مرحله بايد دانه هاي خردل، دانه هاي کرفس، دانه هاي فلفل قرمز و ميخک را به سرکه خود اضافه کنيد. شعله را زياد کرده و اجازه دهيد مواد بجوشد. اکنون موادي را که در يخچال گذاشته بوديد خارج کرده و آب آن ها را دور بريزيد و اجازه دهيد مواد کمي خشک شود، سپس آن را درون قابلمه در حال جوش بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط شود و به مدت 5 دقيقه اجازه دهيد تا روي شعله بماند. سپس مواد را درون شيشه هايي که قصد انداختن ترشي در آن را داريد بريزيد و دقت کنيد که مايع سرکه ي شما بايد تا روي مواد بيايد و سطح آن را بپوشاند. درب شيشه ها را محکم بسته و 48 ساعت قبل از مصرف اجازه دهيد در دماي اتاق بماند. پس از 48 ساعت ترشي شما آماده است و مي توانيد در کنار اعضاي خانواده از آن لذت ببريد.فراموش نکنيد که ظرف شيشه اي شما بايد کاملا تميز و خشک باشد. اميدواريم از تهيه اين ترشي لذت ببريد.منبع : بانک مقالات ویکیوز