مواد اولیه برای تهیه این سالاد:نمک آشپزخانه به مقدار لازمسه چهارم پیمانه سرکه سفیدیک سوم پیمانه شکر ( که در صورتی که از سرکه خرما استفاده می کنید نیازی به شکر نخواهید داشت چون طعم شیرینی دارد. )یک خیار کامل ( پوست آن را کنده و خیار را به مکعب های کوچک خرد کنید. )1 پیاز کوچک ( خلالی خرد شود )3 عدد قارچ متوسط ( به شکل دلخواه خرد شود )4 رشته لوبیا سبز ( به قطعات نسبتاً بلند خرد شود و خیلی ریز نشود. )1 قاشق چای خوری خردل3 قاشق چای خوری روغن زیتون خالص1 کاهوی سر قرمز کامل ( برگ های آن را جدا کرده، بشویید و مطمئن شوید که به خوبی خشک شده باشد. )3 تکه پنیر لاکتیکی ( جهت رنده کردن و یا خرد کردن بر روی سالاد، می توانید از پنیر های کیبی موجود در بازار استفاده نمایید. )فلفل سیاه به مقدار لازمبرای تزیین نیز میتوان از زیتون استفاده کرد.پس از آماده کردن مواد فوق جهت تهیه سالاد سبز به روش زیر پیش می رویم :قابلمه ی متوسطی را برداشته و آب و نمک را در آن مخلوط کنید و بر روی شعله قرار دهید تا بجوشد. در همین حین، سرکه و سه چهارم پیمانه آب را به همراه شکر و نمک دانه درشت درون یک ماهی تابه مخلوط کنید. بر روی شعله قرار دهید تا بجوشد و پس از قل زدن آن را از روی شعله بردارید.قابلمه ی در حال جوشیدن را نیز از روی شعله برداشته و پس از آن خیارها، پیازها و قارچ را به قابلمه ی حاوی آب و نمک اضافه کرده و روی آن را با یک پارچه ی تمیز و یا حوله ی آشپزخانه بپوشانید به طوری که کاملا با سطح مواد در تماس باشد. برای 10 دقیقه بگذارید در همان حال بماند.لوبیا سبزهای قطعه قطعه شده را درون آب در حال جوشیدن بریزید و تا زمانی که رنگ آن ها سبز روشن است ولی هنوز ترد هستند اجازه دهید بجوشند. در حدود یک دقیقه بجوشد سپس آن را داخل صافی ریخته و آب سرد را بر روی آن باز کنید.اکنون خیار و بقیه ی مواد را که داخل آب و نمک ریخته بودید از صافی رد کنید اما توجه داشته باشید که باید دو قاشق غذاخوری از آب این مواد را نگه دارید.پس از آن که مقدار مذکور از آب و نمکی که مواد در آن خوابیده بود را برداشتید، آب سرد را بر روی سایر مواد باز کنید.کلیه مواد را از لوبیا سبزها گرفته تا خیار و غیره، درون یک حوله ی تمیز بریزید و مطمئن شوید که حسابی خشک شده اند.کاسه ی بزرگی را برداشته و خردل و آب و نمکی که از مواد جدا کردید را درون آن، با یکدیگر مخلوط کنید. روغن زیتون را به آن اضافه کرده، تمامی مواد از کاهو ها تا موادی که جوشاندید را درون کاسه ریخته و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سالاد شما آماده است و باید سریعاً سرو شود، پس تا مواد له نشده و شکلشان تغییری نکرده است آن را بر سر میز برده و از طعم و رنگ دلپذیر آن لذت ببرید.منبع : بانک مقالات ویکیوز