پیش خوراکی متفاوت از آنچه تا کنون در منزل درست می کرده اید شاید با دیدن مواد اولیه ی این سالاد لذیذ به یاد الویه بیفتید اما باید بدانید وجود خیارشور در کنار شوید طعم را متفاوت تر از الویه خواهد کرد و مطمئناً از آن خوشتان می آید.مواد اولیه مورد نیاز به شرح زیر است:سیب زمینی 4 عدد بزرگ ( سیب زمینی ها را شسته و آبپز کنید.)خیارشور به مقداری که دوست دارید طعم آن را احساس کنید ( نگینی خرد شود.)تخم مرغ 4 عدد ( آبپز شود)هویج دو عدد متوسط ( آبپز شده و نگینی خرد شود)شوید (به مقداری که وقتی آن را خرد کرده و در سالاد ریختید بر رنگ های دیگرقالب نباشد و همچنین طعم زیاد آن شما را آزار ندهد.)سس مایونز به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه به مقدار لازمدستور پخت:تمام مواد فوق را به جز خیارشورها و شوید آبپز کرده و نگینی کنید، سپس آن ها را در یک کاسه ی بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید، درب کاسه را به سلفون پوشانده و آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید تا دمای مواد آبپز پایین آمده و زمانی که سس مایونز را به آن اضافه میکنید آسیبی به کیفیت سس شما نزند.پس از گذشت یک ساعت می توانید مواد را از یخچال خارج کنید و در این مرحله به آن سس مایونز را در حدی که شبیه به الویه شود اضافه کنید اما به هنگام هم زدن مراقب باشید مواد را له نکنید و فراموش نکنید قطعات نگینی شده ی مواد در این سالاد باید با چشم دیده شوند و نباید له شده باشند.برای بیشتر طعم دار کردن سالاد خود می توانید از روغن زیتون استفاده کنید، البته مقدار کمی آبلیمو نیز می تواند برای طعم دهی به سالاد شما مناسب باشد.نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. در این مرحله سالاد شما آماده ی سرو است اما می توانید برای اینکه ساده به نظر نرسد نان باگت را به مربع های کوچک قطعه قطعه کنید و در کنار ظرف خود قرار دهید. مصرف زیتون و سبزی خوردن در کنار این غذا نیز با مزه ی آن سازگار بوده و در کنار آن زیبا خواهد بود. امیدواریم از تهیه ی این پیش غذای زیبا و لذیذ لذت کافی را برده باشید و در کنار خانواده ی خود خاطرات خوبی را پدید آورید.منبع : بانک مقالات ویکیوز