ارد شیرینی پزی (ترجیحا بدون گلوتن) 3 پیمانهدوغ کفیر 2 پیمانهعسل یا شربت افرا دوسوم پیمانهتخم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]مرغ 3 عددجوش شیرین 2 قاشقبیکینگ پودر نیم قاشقنمک یک چهارم قاشقکره*ی ذوب*شده 4 قاشقچاشنی به دلخواه شمانحوه*ی پخت:فر را از پیش تا دمای 190 درجه*ی سانتی*گراد (375 درجه*ی فارنهایت) گرم کنید.آرد شیرینی بدون گلوتن، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.دوغ کفیر، تخم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]مرغ مخلوط*شده، عسل و کره* یا روغن ذوب*شده را اضافه کنید.افزودنی*های دلخواه نظیر کشمش، قطعات شکلات، سیب خردشده و غیره را اضافه کنید.خمیر حاصله را در سینی مخصوص مافین که از قبل چرب شده و با قطعات کاغذ خط*کشی شده، بریزید (سینی*های سیلیکونی مخصوص مافین در این*جا به کار می*آیند!).آن را به مدت 15 الی 18 دقیقه در فر که از پیش گرم شده بگذارید. اگر یک خلال دندان را در دل شیرینی فرو کردید و بدون چسبیدن به خمیر آن به راحتی بیرون آورده شد، یعنی مافین*هایتان آماده است.از مافین*های کفیر بدون گلوتن و خوشمزه*تان لذت ببرید!منبع [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]