Click here to enlargeغذاهایی که افراد دیابتی نباید بخورندمجله پزشکی و سلامت : بیماری دیابت همه چیز در مورد کربوهیدرات است و افراد دیابتی باید توجه زیادی به مقدار کربوهیدرات مصرفی در رژیم غذایی* شان داشته باشند. هیچ دارویی برای درمان بیماری دیابت ، نمی*تواند مشکل رژیم غذایی نادرست را حل کند. افراد دیابتی باید رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنند و برخی غذاها را نباید بخورند. دیابتی*ها باید روزانه وضعیت خود را چک کنند و کنترل سطح قند خون ، تغذیه سالم و ورزش اهمیت زیادی در کنترل وضعیت بیماران دیابتی دارد. در ادامه مطلب به چندین غذایی که افراد دیابتی نباید بخورند اشاره می*کنیم.افراد دیابتی نباید فراورده*های غذایی آماده را بخورندمقدار نمک فراورده*های غذایی آماده بسیار زیاد است و این نمک زیاد در رژیم غذایی برای کلیه*ها بد است. در بیماران دیابتی ، دیواره*های رگ*های خونی در کلیه*ها آسیب دیده است و نمک باعث بدتر شدن این شرایط می*شود. نمک زیاد ، باعث افزایش فشار خون شده و به آرامی باعث از بین رفتن کلیه*ها (از دست رفتن عملکرد کلیه*ها و دیالیز) می*شود.مضرات برنج سفید برای افراد دیابتیبرنج قهوه*ای به دلیل پروتئین و فیبر بیشتری که دارد ، برای بیماران دیابتی بهتر از برنج سفید است. برنج سفید هیچ کدام از این پروتئین و فیبرها را ندارد و قند خون را به سرعت بالا می*برد. هر فنجان برنج سفید، 45 کربوهیدرات و 200 کالری دارد ، به طور کلی برنج سفید نشاسته است و هیچ مزایای تغذیه*ای دیگری ندارد.Click here to enlargeافراد دیابتی نباید ماکارونی بخورندماکارونی از غذاهایی است که نباید بیماران دیابتی بخورند. مصرف تمام ماکارونی*ها در رژیم غذایی ، قند خون را به سرعت بالا می*برد.اگر واقعاً هوس ماکارونی کرده*اید ، آن را به عنوان غذا نخورید ، بلکه مقدار کمی از آن را در کنار غذایتان بخورید.غذاهایی با چربی*های اشباع شدهافراد دیابتی باید از مصرف گوشت*های چرب، کره، سس خامه و هر چیزی با مقدار زیاد چربی ناسالم در رژیم غذایی*شان اجتناب کنند. این غذاها سطح کلسترول خون را بالا می*برند و می*تواند منجر به بیماری*های قلبی شود. بیماران دیابتی در معرض خطر بیماری*های قلبی و عروقی هستند و محدود کردن مصرف چربی*های اشباع شده می*تواند به کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی کمک کند.سیب زمینی و غذاهای سرخ شده از غذاهایی که افراد دیابتی نباید بخورندبه طور کلی ، تمامی افراد باید از مصرف چربی*های ترانس اجتناب کنند، اما بیماران دیابتی باید مراقبت بیش*تری داشته باشند. چربی*های ترانس سطح کلسترول و قند خون را بالا می*برند. سیب زمینی و غذاهای سرخ شده و به خصوص همراه با نان، علاوه بر چربی*های ترانس ، کربوهیدرات اضافه نیز دارند که موجب می*شود این غذاها برای افراد دیابتی سم باشند. بیماران دیابتی باید برای سرخ کردن و یا پختن غذاها از چربی*های اشباع نشده مانند روغن زیتون استفاده کنند. Click here to enlargeنان ، شیرینی و کیک*نان ، شیرینی و کیک*ها شاید بدون قند باشند ، اما بدون کربوهیدرات نیستند. آرد سفید ، گندم و کربوهیدرات این شیرینی*ها بعد از پردازش در بدن سطح قند خون را افزایش خواهند داد. نان ، شیرینی و کیک*ها از غذاهایی هستند که افراد دیابتی نباید آن را بخورند و یا باید به مقدار مصرف آن*ها ، توجه داشته باشند.