نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: کرپ کیک رنگین کمان

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۷ اسفند ۹۵ [ ۱۲:۳۱]
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    222
    سطح
    1
    Points: 222, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entry100 Experience Points7 days registered
    نوشته های وبلاگ
    5
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    کرپ کیک رنگین کمان

    کرپ کیک رنگین کمانکرپ یکی از انتخاب های خوشمزه برای صبحانه است، اگر می خواهید بچه ها این کرپ ها را با میل بیشتری بخورند، با لایه هایی از ماست وانیلی و کمی رنگ دادن به کرپ ها، اشتهای آنها را برای صبحانه ای کامل باز کنید. انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – کرپ کیک رنگین کمان، صبحانه خوشمزهمواد لازم:• ۲ فنجان پودر مخصوص کرپ• یک و نیم فنجان شیر• ۴ عدد تخم مرغ• رنگ غذای قرمز، زرد، آبی و سبز• ۴ بسته ماست خامه ای وانیلی• تمشک تازه برای تزئین روش تهیه:۱٫ در کاسه بزرگی، پودر کرپ، شیر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید.۲٫ خمیر را در چهار کاسه کوچک تقسیم کنید و به هر کاسه چند قطره از هر رنگ اضافه کنید و مخلوط کنید. ماهیتابه کوچکی را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی روغن در آن بریزید و دو قاشق از خمیر قرمز در ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را بگردانید تا خمیر سطح آن را بپوشاند. حدود ۳۰ ثانیه بپزید و آن را برگردانید. ۱۵ تا ۲۰ ثانیه دیگر بپزید و آن را به بشقابی منتقل کنید تا سرد شود.۴٫ همین کار را برای بقیه خمیرها تکرار کنید. کرپ ها را روی بشقابی بگذارید تا سرد شوند. وقتی کرپ ها کاملاً سرد شدند، یکی از کرپ های آبی را وسط یک بشقاب بگذارید. یک قاشق ماست روی آن بمالید. کرپ آبی دیگری روی آن بگذارید. همین کار را برای همه کرپ ها آبی تکرار کنید. بعد نوبت کرپ ها سبز، کرپ های زرد و در نهایت کرپ های قرمز است. بهترین کرپ قرمز را بالاتر از همه بگذارید. یک قاشق از ماست را نگه دارید. حالا بشقاب کرپ ها را به فریزر منتقل کنید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند. سپس آن را دربیاورید و بقیه ماست را روی آن بمالید و تمشک ها را روی آن بچینید و تزئین کنید.cafeghanadan.com

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۷ اسفند ۹۵ [ ۱۲:۳۱]
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    222
    سطح
    1
    Points: 222, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entry100 Experience Points7 days registered
    نوشته های وبلاگ
    5
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    رولت دارچین

    رولت دارچینشکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم…مواد لازم:آرد=۳ لیوانشیر خشک=۳ قاشق سوپخوریآب گرم=۲/۱ لیوانتخم مرغ=۲ عددشکر=۲/۱ لیوانخمیر مایه=۲ قاشق سوپخوریروغن مایع=۳/۱ لیواننمک=۲/۱ قاشق چایخوریمواد داخل رولت:کره=۱۰۰ گرمپودر دارچین=به مقدار لازممغز گردوی نرم شده=به مقدار لازمشکر=به مقدار لازمزرده تخم مرغ=۱ عددطرز تهیه خمیر:۱٫شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم.۲٫ آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.۳٫ خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید.۴٫ خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم.۵٫ کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد).۶٫ خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم.۷٫ دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشیم)۸٫ سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و سپس ۱۰ دقیقه با حرارت بالا(۱۷۰ درجه سانتیگراد) می پزیم.۹٫ رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم.مواد لازم برای تهیه کرم:شیرخشک=۳ قاشق غذاخوریآب=۲/۱ لیوانشکر=۱ قاشق غذاخوریپودر کاکائو=۳ قاشق غذاخوریشکلات مایع در صورت تمایل=۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه:همه مواد را با م مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.cafeghanadan.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •