کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: نکاتی در مورد پخت کیک

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۶ [ ۱۲:۱۰]
    نوشته ها
    6
    امتیاز
    612
    سطح
    1
    Points: 612, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست

    نکاتی در مورد پخت کیک

    - قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.- آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.redirect.php?a=gandomcooking.ir/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%DB%8C%DA%A9.html

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷ [ ۱۸:۲۸]
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    631
    سطح
    1
    Points: 631, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    اصول پخت کیک

    این موضوع متاسفانه خیلی جدی گرفته نمیشه. خیلی مهمه که یه سری نکات و اصول رو توی کیک پزی و شیرینی پزی رعایت کنیم. اکثر خراب شدن کیک ها در اثر رعایت نکردن یه سری از همین اصول اتفاق می افته. اخیرا یک دوره ای داره برگزار میشه تو یکی از وبسایت ها که موضوعش همینه. رایگان هم هست. لینکش رو میذارم تا عزیزانی که دوست دارند یه نگاهی بهش بندازند: redirect.php?a=cakaneh.ir/cake-baking-basics-course
    ویرایش توسط parisa6780 : چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶ در ساعت ۱۶:۲۸

  3. کاربر روبرو از پست مفید parisa6780 سپاس کرده است .

    Dorhato (یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •