کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: نکات شیرینی پزی

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۶ [ ۱۲:۱۰]
    نوشته ها
    6
    امتیاز
    612
    سطح
    1
    Points: 612, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست

    نکات شیرینی پزی

    سعی کنید مواد را درست و کامل اندازه گیری کنید همچنین همه ابزار مورد نیاز را پیش از آغاز به کار در دسترس قرار دهید.برای تهیه شیرینی ها مواد را با محیط هم دما میگیرند(پیش فرض) که اگر جز این باشد ، در دستور گفته میشود.بهتر است برای تهیه خمیر شیرینی ها، از دستانتان استفاده کنید زیرا حالت خمیر را با دست بهتر احساس میکنید.برای اینکه آرد بیشتری به خورد شیرینی ها ندهید، آن را بین دو ورق کاغذ روغنی پهن کنید، چون آرد، موجب خشک شدن شیرینی میشود.خمیر شیرین ها نیاز به ورز دادن زیاد ندارد ، ورز دادن بیش از اندازه ،موجب خشک شدن شیرینی میشود.شکری که برا ی شیرینی بکار میبرید، باید دانه ریز باشد، یا اینکه پودر شکر بکار ببرید.همیشه در تهیه شیرینی ها ی خشک، 2 قاشق از آرد را بردارید و در مرحله پایانی کم کم اضافه کنید؛ چون توانایی جذب آردها متفاوت است. بنابراین اگر نیاز باشد، آن 2 قاشق را افزوده و اگر احساس کردید که خمیر از حد معمول رقیق تر است و به دست میچسبد، آن زمان میتوانید کمی دیگر ارد بیافزایید .آرد را باید الک کنید.اندازه تخم مرغ ها به طور معمول متوسط است و اگر نیاز به تخم مرغ هخای کوچکتر یا بزرگتر باشد حتما در دستور ذکر خواهد شد.در تهیه شیرینی ها بهتر است از مارگارین به جای کره استفاده کنید و در دستور هایی که روغن در آن بکار رفته است از روغن مخصوص شیرینی خشک (روغن صاف) استفاده کنید. این روغن را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.بهترین ظرف برای طبخ شیرینی ها ، سینی ها یلبه کوتاه میباشد. همچنین این سینی ها از نظر اندازه باید طوری باشد که وقتی داخل فر قرار میگیرند، حداقل 10سانتی متر از هر طرف با دیواره فر فاصله داشته باشند تا حرارت به راحتی پخش شود.بهتر است خمیر شیرینی را یک ساعت در یخچال استراحت دهید سپس آن را قالب بزنید.redirect.php?a=gandomcooking.ir/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C.html

  2. کاربر روبرو از پست مفید mhkh13 سپاس کرده است .

    mojtaba79 (پنجشنبه ۱۹ اسفند ۹۵)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۱۴ بهمن ۹۶ [ ۱۵:۳۶]
    نوشته ها
    26
    امتیاز
    387
    سطح
    1
    Points: 387, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    2
    سپاس شده 2 در 2 پست
    عالی بود

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •