مزه ی دلچسب بسیاری از خوردنی ها مثل سالاد بستگی به طعم سس مورد استفاده دارد. اگر دوست دارید در طعم های روزمره تنوعی ایجاد کنید دستور سس سزار را امتحان کنید: مواد لازم برای سس سزار خانگییک عدد زرده تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده باشد. بسیار مهم است که زرده سرد نباشد.2 ق چ سرکه سیبیک سوم فنجان روغن زیتونیک دوم ق چ خردل یا پودر خردل1 ق غ آب لیموی تازه2 حبه سیر به خوبی له شده2 ق غ پنیر پارمساننمک، فلفل تند و ادویه دلخواه شما دستور تهیه سس سزار خانگیابتدا زرده تخم مرغ را با هم زن دور پایین به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. سپس سرکه و مواد دیگر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در نهایت روغن زیتون را آرام آرام حین هم زدن به آن اضافه کنید. اگر فرآیند هم زدن به خوبی انجام نمی شود و مواد یکدست نمی شوند، احتمالاً زرده تخم مرغ سرد است.موارد مصرف: سالاد کاهو، غذا هایی که با مرغ درست می شوند و مارچوبهنکته: می توانید از یکی از سس های دلخواهتان که ادویه ی خوش طعمی دارد نیز یک قاشق به مواد سس سزار اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.منبع : ایده شات