سوپ ها معمولا بسیار پرطرفدار هستند . مخصوصا سوپ های سفید که درون شان از شیر و قارچ استفاده شده باشد . از طرفی دیگر آماده شدن سریع آن ها نیز بر محبوبیت آن ها افزوده است . در این میان از فوائد انواع سوپ ها نیز نباید غافل شد . امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی یک سوپ سریع و در عین حال خوشمزه را به شما آموزش دهیم . سوپ جو با قارچ و شیر که از نامش پیداست که چه طعمی و چه خواصی دارد . ابتدا نگاهی می اندازیم به مواد لازم جهت تهیه ی این سوپ. پس با ادامه این مقاله در بانک مقالات ویکیوز با ما همراه باشید.مواد لازم برای تهیه ی سوپ قارچ و جو با شیر : چهارصد گرم قارچ هشتاد گرم جو دو سر پرک سه قاشق غذاخوری پیاز داغ دو لیوان شیردو عدد قرص گوشت یا مرغ ( یا 2 لیوان آب گوشت یا مرغ ) نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ی سوپ قارچ و جو با شیر : ابتدا داخل یک قابلمه جو دو سر پرک ، دو قاشق از کل پیاز داغ ، نمک و فلفل و دو لیوان آب را میریزیم و سپس روی شعله ملایم قرار می دهیم تا جو لعاب بی اندازد و بپزد . این کار حدود ده الی پانزده دقیقه به طول خواهد انجامید . در فاصله ای که جو دو سر پرک بپزد قارچ ها را خرد کنید و به همراه حدود ده گرم کره و کمی نمک تفت بدهید . شعله گاز را کمی زیاد کنید تا قارچ ها زود پخته و سرخ شود و آب آن ها هم کاملا کشیده شود . بعد از سرخ شدن قارچ ها دیگر جو هم کاملا پخته شده و قوام آمده است . برای قوام آمدن جو دو سر پرک زیر یک ربع زمان لازم است . طرز تهیه سوپ قارچ و جو با شیرحالا به محتویات قابلمه شیر و قرص گوشت یا مرغ را اضافه کنید و هم بزنید . بلافاصله قارچ را نیز اضافه کرده و یک ربع دیگر فرصت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند و سوپ آماده شود . بعد از این مدت زمان سوپ شما آماده است . درست قبل از سرو کردن یک قاشق باقی مانده ی پیاز داغ را هم اضافه کرده و سوپ رو هم بزنید . برای طعم بهتر دادن می توانید کمی آبلیمو نیز به آن اضافه نمایید . سوپ شما آماده ی سرو است . نکاتی درباره پخت سوپ قارچ و جو با شیر: 1- برای پخت این سوپ نیازی نیست درب قابلمه را بگذارید چون سریع میپزد . از طرفی دیگر در صورت بسته بودن در قابلمه امکان سر رفتن جو بیشتر می شود . 2- در صورتی که آب مرغ یا گوشت آماده داشته باشید به جای آب در ابتدای کار از آب مرغ یا گوشت اضافه کنید و دیگر نیازی به استفاده از قرص مرغ یا گوشت ندارید . 3- جو دو سر پرک به نسبت جو پرک و بلغور جو زودتر میپزد و سریع لعاب میندازد . در نتیجه برای زمان هایی که عجله دارید گزینه مناسبی است . 4- در استفاده از نمک حتما دقت کنید . زیرا قرص های مرغ و گوشت نمک دارند و ممکن است سوپ شور شود . 5- در این سوپ از زرچوبه استفاده نکنید چون رنگ سوپ را تیره میکند . 6- تفت دادن قارچ با کره قبل از ریختنش داخل سوپ برای لذیذ تر کردن مزه ی قارچ و سوپ مفید است . امیدواریم که مطلب فوق برای شما مفید بوده باشید و با این سوپ طعم دلنشینی را به خانواده خود هدیه دهید . redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]