پیشگیری از سرطان کولون با این رژیم غذایینقش تغذیه در سرطان کولونتحقیقات در زمینه سرطان نشان داده است که تعدادی از غذاها باعث کاهش خطر و برخی دیگر سبب بالا بردن خطر سرطان کولون می*شوند.کدام عوامل خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می*دهند؟چاقییکی از عوامل مهم که در ارتباط با سرطان کولورکتال می*باشد پدیده چاقی است.گوشت قرمزمصرف زیاد گوشت قرمز می*تواند ابتلای به سرطان کولورکتال را 30 الی 40 درصد افزایش دهد.کنسروها و سایر غذاهای صنعتیبه دلیل وجود مقادیر مواد نگه دارنده در این غذاها احتمال ایجاد سرطان کولورکتال افزایش می*یابد.سوسیس، کالباس و ژامبونفراورده*های غذایی گوشتی به دلیل وجود مقادیر زیاد نیتروژن در آن خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را ارتقا می*دهند.چه غذاهایی برای کاهش ابتلا به سرطان کولورکتال مناسب هستند؟افزایش غذاهای گیاهی در رژیم غذاییسعی شود روزانه حداقل سه وعده مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی وجود داشته باشد. این نوع سبد غذایی ویژگی محافظتی در برابر سرطان کولورکتال دارد.جایگزینی چربی*های اشباع با چربی*های غیر اشباعبه جای مصرف روغن*های حیوانی اشباع و کره*های حیوانی بهتر است از روغن زیتون، روغن کتان و روغن آفتابگردان مایع استفاده شود.منبع: مقاله پیشگیری از سرطان کولون ، سایت اطلاعات پزشکی و سلامت دکتر سوشا