برای تزیین مدلهای مختلف دسر از سس شکلاتی استفاده میشود.سس شکلاتی در بسته بندی و به شکل اماده در بازار عرضه می شود.ولی کیفیت و طعم سس شکلاتی بازاری زیاد مطلوب نیست .سس شکلاتی که در منزل تهیه میشود بسیار خوشمزه است و برای تزیین دسر ها بسیار کاربرد دارد .سس هایی که در بازار وجود دارد چون طعم خوبی ندارند برای کاور کردن کیک ها مناسب نیست به علت انکه روی طعم کیک اثر میگذارد. در این مقاله طرز تهیه سس شکلاتی خانگی بسیار خوشمزه را اموزش میدهیم از این سس در دسر ها کیک ها بستنی حتی تزیین میوه ها هم میتوانید استفاده کنید.با توجه به مواد سالم و طعم دلچسب سس تغییر بدی روی دسر شما ایجاد نخواهد کرد. مواد لازم سس شکلات: عصاره یا پودر هل به مقدار کم 300 گرم شکلات شیری نصف قاشق چای خوری وانیل نصف پیمانه شیر پرچرب نصف قاشق چایخوری روغن نارگیل یک چهارم قاشق چایخوری دارچینتهیه سس شکلاتیطرز تهیه سس شکلات: برای تهیه سس شکلاتی از مواد تازه و درجه یک استفاده کنید. به طور کامل در تهیه انواع دسر یا کیک از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید.تا نتیجه محصول نهایی عالی باشد.این مقاله را بخوانید: طرز تهیه سس قارچشکلات استفاده شده باید رنگ تیره و یکدستی داشته باشد و روی ان لک های سفید ایجاد نشده باشد.میتوانید از شکلات چیپسی استفاده کنید.اگر از شکلات تخته ای استفاده میکنید امرا خرد کرده و به تکه های کوچکتر تقسیم کنید.اگر از شکلات تلخ استفاده میکنید طعم سس شما بیشتر به طعم شکلات تلخ نزدیکتر خواهد بود. مقدار دقیق شکلات را وزن کنید.شکلات را در ظرفی بریزید و شیر را به شکلات اضافه کنید. ظرفی را تا 3\2از اب پر کنید و روی حرارت بگذارید.کاسه حاوی شیر و شکلات را روی ظرف حاوی اب گذاشته و صبر کنید تا اب به جوش بیاید. زمانی که اب به جوش امد شکلات شروع به ذوب شدن میکند.در این حالت باید شکلات رابا قاشق هم بزنید.حرارت را ملایم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا انجایی که شکلات کاملا ذوب شود وبا شیر مخلوط گردد.زمانی که شکلات به ان کیفیت رسید دارچین را اضافه کنید.بعد از دارچین هل را اضافه کنید میتوانید از عصاره یا پودر هل استفاده نمایید.طرز تهیه سس شکلاتیسپس وانیل و بعد از روغن نارگیل را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.روغن نارگیل باعث براق شدن سس شده و ظاهر انرا جذاب میکند.مجدد سس را هم بزنید تا کاملا یکدست و روان گردد. باید حدود 7 دقیقه سس را روی حرارت غیر مستقیم هم بزنید تا سس بافت مناسبی پیدا کند.سس اماده است .بهتر است ان را تازه و از دما افتاده استفاده کنید.میتوانیددر دمای محیط انرا نگه دار کنید البته در طول زمان سفتتر خواهد شد و برای استفاده مجدد باید انرا کمی حرارت مستقیم داد.این مقاله را بخوانید: طرز تهیه فرنی پسته ایانواع میوه ها را میتوان در این سس غلطاند و در ظرف برای سرو چید. میوه های ریز دیگر را میتوان داخل سس شکلاتی زد و دیزاین کرد .موز را میتوان برش عرضی زد و نیمی از هر برش با سس شکلاتی اغشته کرد.میتوانید پس از اغشته کردن میوه ها با سس از مغزه ای پرک شده روی ان بریزید مانند مغز بادام پسته ...اینها نرکیب مناسبی برای سس شکلاتی شما هستند. redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]