طرز تهیه فرنی پسته اییکی از این دسر های خوش رنگ و در عین حال خوشمزه فرنی ها هستند . فرنی ها هم به لحاظ مواد داخلی بسیار مفیدند و هم به لحاظ طرز تهیه ی آسان شان بسیار در میان خانم های آشپز مناسب هستنددر ایام ماه مبارک رمضان هستیم و در این روز ها اکثر خانم ها به فکر سفره ی افطار و سحر خود هستند . تلاش آن ها بر این است تا نه تنها غذا هایی مفید بلکه سفره های رنگینی مهیا نمایند . در این میان انواع دسر ها می تواند بسیار موفق عمل کنند . یکی از این دسر های خوش رنگ و در عین حال خوشمزه فرنی ها هستند . فرنی ها هم به لحاظ مواد داخلی بسیار مفیدند و هم به لحاظ طرز تهیه ی آسان شان بسیار در میان خانم های آشپز مناسب هستند . علاوه بر این ها صرف کردن آن ها نیز بسیار راحت و محبوب است . در ضمن با اضافه کردن مغز های خوراکی می توان به آن ها امتیاز دیگری که همان انرژی زا بودن است را نیز داد . امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی یک نوع از فرنی که با مغز پسته آماده می شود را برای تان آموزش دهیم . ابتدا نگاهی بیاندازیم به مواد لازم جهت تهیه ی آن : مواد لازم برای تهیه ی فرنی پسته ای : redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] لیوان شیردو قاشق غذاخوری آرد برنجدو قاشق غذاخوری شکریک سوم پیمانه گلابسه قاشق غذاخوری پودر پسته مقداری خلال پسته برای تزیین طرز تهیه فرنی پسته ایمراحل تهیه ی فرنی پسته ای : ابتدا باید شیر را گرم کنید . برای این منظور از یک قابلمه استفاده نمایید تا بعد از گرم شدن ، مواد دیگر را داخل همان بریزید . بعد از اینکه شیر را داخل قابلمه ریختید آرد برنج را به آن اضافه نمایید و آن ها را با هم خوب مخلوط نمایید . این کار را تا جایی ادامه دهید که مخلوطی یک دست آماده شود . توجه داشته اشید که هنوز شعله را روشن ننموده اید . آرد برنج با شیر سرد خوب ترکیب می شود و نه با شیر گرم . سپس شکر را اضافه نمایید و حالا می توانید شعله را روشن کنید . مخلوط شیر و شکر و آرد برنج را روی حرارت ملایم هم بزنید تا جایی که شکر کاملا در ترکیب حل شود و مخلوط کمی غلیظ شود . در این مرحله می توانید گلاب را به ترکیب اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید . حالا می توانید پودر پسته را به ترکیب اضافه کنید . کماکان به هم زدن ادامه دهید تا مایع کاملا صاف و یک دشت شود . میزان غلظت مایع به خودتان بستگی دارد ، پس تا جایی که تمایل دارید به این کار ادامه دهید . بعد از این کار فرنی شما تقریبا آماده شده است . فقط کافی ست تا آن را درون ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته آن را تزئین نمایید . این فرنی را هم به صورت گرم و هم به صورت سرد می توانید میل نمایید . ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان ، امیدواریم که از خواندن مطلب فوق استفاده ی لازم را برده باشید و با سفره های رنگین و پر برکت لحظات نابی را در کنار خانواده و عزیزان تان تجربه نمایید .