جهان خرما گروه تبلیغات ماتریس گروه tmsطرز تهیه حلواطرز تهیه حلوایکی از خوراکی های سفره رمضان حلوا است . حلواها معمولا در مناسبات خاص تهیه می شوند . به خاظر طعم شیرین شان نیز بسیار پر طرفدار هستند . امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی نوعی ساده از حلوا را برای تان آموزش دهیمیکی از خوراکی های سفره رمضان حلوا است . حلواها معمولا در مناسبات خاص تهیه می شوند . به خاظر طعم شیرین شان نیز بسیار پر طرفدار هستند . امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی نوعی ساده از حلوا را برای تان آموزش دهیم . ابتدا نگاخی می اندازیم به مواد لازم برای تهیه ی آن : مواد لازم برای تهیه حلوا سه لیوان آرد سنگک سه لیوان شکردو لیوان روغن جامد نصف لیوان روغن مایه یک عدد کره ٥٠ گرمی گلاب نصف استکان زعفران سائیده شده یک قاشق مربا خوری سه لیوان آب طرز تهیه حلوا : ابتدا ظرفی بزرگ بردارید که بتواند گنجایش مواد و شربت زعفرانی که به آن اضافه خواهیم کرد را داشته باشد سپس دو لیوان روغن جامد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . بعد از الک کردن آرد سنگک آن را نیز به روغن جامد داخل قابلمه اضافه نمایید . فراموش نکنید که آرد را دو سه بار الک کنید تا حلوای یک دست و نرمی داشته باشید . شعله را کمی زیاد کنید و آرد و روغن را حسابی هم بزنید . در این میان در یک قابلمه ی جداگانه آّ و شکر را بریزید و اجازه دهید روی شعله ی ملایم حل شوند . بعد از اینکه شکر در آب حل شد زعفران را نیز داخل قابلمه بریزید و سپس شعله را خاموش کنید . طرز تهیه حلوازمانی که آرد قهوه ای شد و روزغن کاملا ذوب شد قابلمه را از روی شعله بردارید . سپس شربت را داخل قابلمه ی آرد بریزید و مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید . اجازه دهید شربت کاملا به خورد آرد برود . وقتی آرد کمی به روغن افتاد آن را از روی شعله بردارید . حلوای شما آماده است . فقط کافی ست آن را داخل ظرزف های مخصوص بریزید و تزئین نمایید . این مقاله راب خوانید: طرز تهیه سوپ قارچ وشیرچند تکته در مورد تهیه حلوا : به جای روغن جامد از روغن مایع و حتی کره نیز می توانید استفاده نمایید . روغن مایع حلوا را براق تر و کره آن را خوش طعم تر می نماید . همه چیز به سلیقه شما بستگی دارد . در هنگام سرخ شدن آرد حواستان باشد که آرد خوب تفت بخورد و نسوزد . اگر می خواهید حلوای تان رنگ روشن تری داشته باشد کافی ست آرد را کمی کمتر تفت دهید و زعفران را کمی بیشتر کنید . برای تهیه شهد نیازی نیست که شربت قوام بیاد ، بلکه تنها کافی ست شکر در آب حل شود . این روش تهیه ی حلوا روشی کاملا سنتی است که مادربزرگ های مان نیز از آن استفاده می کردند . حلوا ها انواع مختلفی دارند و معمولا هر فرهنگ و شهر نوع و روش تهیه ی خاص خود را دارند . آرزومندیم که در این ماه مبارک سفره ای پر برکت و رنگین داشته باشید و با تهیه ی این حلوا نیز به تنوع سفره ی افطار تان بیافزایید . ضمن آروزی قبولی طاعات و عبادات شما امیدواریم از خواندن این مطلب استفاده ی لازم را برده باشید . redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]