جهان خرما گروه تبلیغات ماتریس گروه tmsنکاتی در مورد پخت مربانکاتی در مورد پخت مربا مربا ها از جمله ی محبوب های سر سفره ی صبحانه هستند که تنوع آن ها تقریبا تمام سلیقه ها را راضی می کند و طرفدارانش را زیاد در این میان هستندمربا ها از جمله ی محبوب های سر سفره ی صبحانه هستند که تنوع آن ها تقریبا تمام سلیقه ها را راضی می کند و طرفدارانش را زیاد در این میان هستند بسیاری از بانوان ایران زمین که ترجیح می دهند تا با میوه های تازه و سالم ، خود دست به پختن مربا بزنند . رعایت چند نکته در تهیه ی آن ها باعث خواهد شد تا در نهایت مربا های آماده شده طعم ماندگار تری را برای شما بسازد . در زیر اشاره ای می کنیم به این نکات کلیدی و مهم : آموزش نکات پخت مربا: 1- برای تهیه ی مربا می توانید از هر قابلمه ای استفاده نمایید اما حتما لازم است قبل از استفاده از آن مقداری آب را درون قابلمه بجوشانید و سپس خالی کنید . سپس قابلمه را خالی روی اجاق قرار دهید تا آبش کاملا بخار شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود . با این کار قابلمه ی شما از هر گونه آلودگی رها می شود و احتمال فاسد شدن مربا یتان را کاهش می دهد . این مقاله را بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس با قارچ2- از درب های فلزی برای قابلمه تان استفاده نمایید و از درب های شیشه ای پرهیز کنید . این کار در روند پخت مربا بهبودی چشم گیر ایجاد می کند . 3- مربای اماده شده را در ظرف های شیشه ای که از قبل آن ها را نیز در آب جوشانده قرار داده اید بریزید . بعد از جوشاندن آن ها بهتر است چند دقیقه ای درون فر قرارشان دهید تا آب آن ها بخار شود . این کار کمک خواهد کرد تا تمامی میکروب ها از بین بروند و احتمال فاسد شدن کربا پایین بیاید . پخت مربا4- برای هم زدن و ریختن مربا در ظرف های مختلف از قاشق های چوبی و یا استیل استفاده نمایید و آن ها را کاملا تمیز و خشک نمایید . این کار باعث خواهد شد که مربای شما کپک نزند . 5- در تهیه ی مربا می توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده نمایید . ریختن شکر زیادی باعث خواهد شد تا مربای شکرک بزند . در ضمن می توانید از شیره خرما و توت و امثال آن ها نیز استفاده نمایید . 6- برای بالا بردن کیفیت مربا بهتر است حدود ده ساعت قبل از آماده کردن آن ، شکر را با تکه های میوه مخلوط کنید . این کار باعث خواهد شد تا شکر بهتر به خورد میوه ها برود و طعم بهتری داشته باشد . 7- برای ترد شدن میوه ها هرگز از آب آهک استفاده ننمایید . مصرف آب آهک برای کودکان و بیماران و زنان باردار بسیار خطرناک است . 8- مربای آماده شده را در شیشه ها و ظرف های تمیز بریزید و درب آن را حتما محکم ببندید و بهتر است آن را برعکس نیز بگذارید تا هوای آن گرفته شود . با رعایت نکان فوق به راحتی می توانید مربای خوش طعم تری را آماده نمایید و لحظات شیرینی را برای خود و خانواده تان رقم بزنید . در نهایت ذکر این نکته الزامیست که مصرف زیاد مربا احتمال اضافه شدن وزن و بیماری قندی و عروقی را می تواند افزایش دهد . پس در مصرف آن زیاده روی نکنید . امیدواریم که مطلب فوق برای شما مفید بوده باشد . redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]