redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] خرما گروه تبلیغات ماتریس گروه tmsکیک حفره ای توت فرنگیکیک حفره ای توت فرنگیموار مورد نیاز برای تهیه کیک حفره ای توت فرنگی : 1 بسته مخلوط پودر کیک وانیلی 3 عدد تخم مرغ بزرگ نصف پیمانه روغن گیاهی 1 پیمانه شیر 400 گرم شیر عسلیموار مورد نیاز برای تهیه کیک حفره ای توت فرنگی : 1 بسته مخلوط پودر کیک وانیلی 3 عدد تخم مرغ بزرگ نصف پیمانه روغن گیاهی 1 پیمانه شیر400 گرم شیر عسلی برای درست کردن سس توت فرنگی 450 گرم توت فرنگی خرد شده 2 قاشق غذاخوری شکر1 قاشق غذاخوری اب لیموترش برای درست کردن ایسینگ: 225 گرم پنیر خامه ای دمای محیط 2 پیمانه پودر شکر 2 پیمانه خامه غلیظ کیک حفره ای توت فرنگیطرز تهیه کیک حفره ای توت فرنگی :ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه ی فارنهایت گرم میکنیم.سپس پنیر خامه ای را در محیط قرار میدهیم تا به دمای محیط برسد. پودر کیک را با تخم مرغ روغن و شیر مخلوط میکنیم.مخلوط را در یک قالب 9 در 13 اینچی ریخته و به مدت 20 تا 22 دقیقه داخل فر میپزیم. برای تست اینک کیک پخته شده است یا نه یک خلال دندان را داخل کیک فرو میکنیم و بیرون میاوریم اگر کیک پخته شده باشد خلال دندان خارج شده تمیز است.اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقه استراحت کند و خنک شود سپس بر روس سطح کیک با استفاده از یک قاشق چوبی حفره هایی ایجاد میکنیم.شیر عسلی را روی سطح کیک میریزیم تا داخل حفره های سطح کیک برود. برای درست کردن سس توت فرنگی شکر توت فرنگی و لیمو ترش را داخل یک قابلمه کوچک میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا زمانی که توت فرنگی ها نرم شودو سپس با استفاده از قاشق انها را خرد میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه خنک شود. میتوانید مقدار بیشتری ازین سس را اماده کرده و در فریزر قرار دهید تا در زمان لازم از ان استفاده کنید. سس اماده شده را بر روی سطح کیک میریزیم و انرا با یک قاشق کاملا پخش میکنیم.سپس داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شئد. برای درست کردن ایسینگ پنیر خامه ای پودر شکر و خامه غلیظ را با هم زن و با سرعت متوسط زیاد میزنیم تا پف کند.مخلوط پنیر خام های را بر روی کیک که کاملا خنک شده میریزیم و صاف میکنیم و دوباره داخل یخچال قرار میدهیم.در اخر با میوه های دلخواه انرا تزیین و سرو میکنیم. ازین کیک میتوانید در مهمانی ها و جشنهایتان استفاده کنید.