redirect.php?a=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت] خرما گروه تبلیغات ماتریس گروه tmsطرز تهیه ساندویچ پنیر سوخاریطرز تهیه ساندویچ پنیر سوخاری مواد لازم برای تهیه ساندویچ پنیر سوخاری 8 ورقه نان سفید ضخیم 8 ورقه پنیر جک فلفلی یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید 2 عدد تخم مرغ بزرگ دو سوم پیمانه شیر 1 قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه سس مایونز 4 پیمانه ارد سوخاریمواد لازم برای تهیه ساندویچ پنیر سوخاری8 ورقه نان سفید ضخیم 8 ورقه پنیر جک فلفلی یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید 2 عدد تخم مرغ بزرگ دو سوم پیمانه شیر1 قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه سس مایونز 4 پیمانه آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن روغن بادام زمینی یا کانولا برای این غذا بهتر است طرز تهیه ساندویچ پنیر سوخاری: ابتدا در یک کاسه ی بزرگ شیر تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط میکنیم وکنار میگذاریم در ظرف دیگریهم ارد سوخاری ریخته و انرا هم کنار میگذاریم ساندویچ پنیر سوخاریحالا برای درست کردن ساندویچ های پنیری مقداری سس مایونز بر روی سطح 2 برش نان میزنیم و 2 ورقه از پنیر را در وسط ان دو قرار میدهیم.سپس نان را به 4 قسمت مثلثی شکل برش میدهیم. هر تکه از ساندویچ را به مخلوط تخم مرغ و سپس به ارد سوخاری اغشته میکنیم و ان هارا داخل یک سینی قرار میدهیم.زمانی که تمام تکه ها به تخم مرغ و ارد سوخاری اغشته شدند انهارا به مدت 10 دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم. یک تابه را با روغن پر میکنیم و روی حرارت متوسط زیاد قرار میدهیم و سپس هر بار 2 تا 4 تکه از ساندویچ ها را داخل روغن قرار میدهیم و هر طرف ان را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ میکنیم تا زمانی که طلایی و قهوه ای رنگ شود.سپس روغن اضافی ان ها را با استفاده از چند دستمال اشپزی که روی یک سینی یا بشقاب قرار داده ایم میگیریم وبه همرا سس دلخواه انرا سرو میکنیم.