کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: خورش چغاله بادام

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۲۵ آذر ۹۷ [ ۱۳:۰۷]
    سن
    39
    نوشته ها
    152
    امتیاز
    3,598
    سطح
    1
    Points: 3,598, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassCreated Blog entry1000 Experience Points1 year registered
    نوشته های وبلاگ
    1
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 6 پست

    خورش چغاله بادام

    مواد لازم برای پخت چغاله بادام : گوشت گوسفند 500 گرمچغاله بادام 500 گرمنعنا جعفری 300 گرمپیاز خرد شده یک عددنمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازمآبغوره 4 قاشق سوپ*خوریروغن لادن به میزان لازمآب 4 پیمانه طرز تهیه چغاله بادام: ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زردچوبه بدون نمک سرخ کرده و گوشت ها را با آن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سپس نعنا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را نیز اضافه کنید. برای اینکه مواد طعم همدیگر را خوب بگیرند شعله را کم نموده و با در بسته بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند. سپس 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید 45 دقیقه بماند تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزد . وقتی از پخته شدن چغاله ها مطمئن شدید نمک و آبغوره را اضافه کنید.چند نکته:1. به جای گوشت قرمز می توانید از مرغ استفاده کنید.2. به جای آبغوره می توانید از آب نارنج استفاده کنید.3. درانتهای پخت می توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی هم به خورش اضافه نمایید.

  2. کاربر روبرو از پست مفید raha80 سپاس کرده است .

    Dorhato (چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •