مواد لازم برای پخت چغاله بادام : گوشت گوسفند 500 گرمچغاله بادام 500 گرمنعنا جعفری 300 گرمپیاز خرد شده یک عددنمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازمآبغوره 4 قاشق سوپ*خوریروغن لادن به میزان لازمآب 4 پیمانه طرز تهیه چغاله بادام: ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زردچوبه بدون نمک سرخ کرده و گوشت ها را با آن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سپس نعنا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را نیز اضافه کنید. برای اینکه مواد طعم همدیگر را خوب بگیرند شعله را کم نموده و با در بسته بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند. سپس 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید 45 دقیقه بماند تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزد . وقتی از پخته شدن چغاله ها مطمئن شدید نمک و آبغوره را اضافه کنید.چند نکته:1. به جای گوشت قرمز می توانید از مرغ استفاده کنید.2. به جای آبغوره می توانید از آب نارنج استفاده کنید.3. درانتهای پخت می توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی هم به خورش اضافه نمایید.