روغن کانولا یا روغن ذرت؟ یک روغن نباتی مناسب انتخاب کنیداین روزها قفسه های فروشگاه پر از گزینه های مختلف روغن های نباتی شده است. که هر یک ویژگی های سلامتی مربوط به خود را دارد. چگونه متوجه شویم که کدامیک برای آشپزی مناسب تر است؟این به درک این موضوع کمک می کند که “روغن نباتی” یک موضوع وسیع و گسترده است و شامل طبقه بندی های مختلف از روغن های بدست آمده از فشردن دانه ها، مغزهای آجیل، غلات و میوه های گیاهان است. به غیر از برخی روغن های خاص (مانند روغن کنجد سرخ کردنی یا روغن های مغزهای آجیل)، روغن های گیاهی پالایش و فیلتر شده می باشند و نسبتا روغن هایی بدون طعم برای آشپزی، سرخ کردن و کیک پزی و نانوایی می باشند.به هنگام انتخاب روغن به عنوان سس و کیک پزی، تنها معیار طعم و ترجیحات سلامتی می باشد. اما برای سرخ کردن بهتر است از روغنی با نقطه دود بالا استفاده کنید. زمانیکه روش تهیه ای برای روغن نباتی نسبت داده می شود، نیاز نیست که عجله کنید و به دنبال شیشه روغنی با نام “روغن نباتی” بر روی آن باشید. شما می توانید از هر یک از روغن های لیست شده در پایین با طعم های متفاوت استفاده کنید.روغن ذرتاین روغن گیاهی با رنگ زرد تیره، یکی از رایج ترین روغن ها برای یک مدت طولانی در آمریکا بوده است چرا که فراوانی آن بسیار زیاد می باشد.بسیاری از آشپزها طعم ملایم و کره ای آن را برای تهیه سس مایونز و کیک پزی و نانوایی دوست دارند.این روغن همچنین گزینه مناسبی برای سرخ کردن در ماهیتابه می باشد چرا که یک طعم سوخاری به غذا می دهد.روغن کانولاپردازش شده از فشردن دانه های روغنی، این روغن می تواند از درخت خردل بدست آید. روغن کانولا سبک با طعمی ملایم طرفداران زیادی را جلب کرده است و تنها در مقایسه با روغن زیتون از نظر میزان چربی نیمه اشباع در رده دوم قرار دارد.روغن بادام زمینیاین روغن را با روغن بادام زمینی پیش از پالایش اشتباه نگیرید که طعم بادام زمینی را با خود همراه دارد. اکثر بادام زمینی های موجود در مغازه های خشکبار فروشی دارای طعمی ملایم و سبک می باشند. مورد استفاده عمده آن به عنوان سس و سرخ کردن می باشد. به یاد داشته باشید افراد دارای حساسیت های شدید نسبت به بادام زمینی قادر به خوردن غذاهای تهیه شده با این روغن نخواهند بود.روغن دانه های سویااین روغن بدون طعم و پایدار عمدتا با برچسب گیاهی به فروش می رسد. دارای مقدار کمی طعم می باشد و برای تمام موارد استفاده می تواند مصرف شود. اگرچه برخی آشپزها ادعا کرده اند که این روغن در حرارت های بالا طعم خود را از دست می دهد.روغن گلرنگاین روغن سبک و اغلب بدون طعم یک روغن با هدف استفاده در مواردی است که می خواهید روغن شما بدون طعم باشد.روغن آفتابگردانیک روغن رقیق و با مزه ترکیبی بسیار مشابه روغن گلرنگ می باشد اما کمتر در دسترس است.روغن نباتیبر چسب روی این روغن های پرطرفدار را بررسی کنید و متوجه خواهید شد که دقیقا محتویات آنها چیست. اما فقط برندهایی که در لیست روغن های خالص با برچسب “خالص” هستند فقط حاوی روغن بوده و هیچ گونه طعم و پایدار کننده ندارند.عموما، روغن های گیاهی شامل روغن های دانه سویا یا روغن هایی ترکیبی می باشند. اغلب دارای نقطه دود بالا هستند که آنها را به گزینه هایی مناسب برای سرخ کردن تبدیل می کند.روغن های حاوی چربی نیمه اشباع بالا: روغن کانولا ، روغن بادام زمینیروغن های حاوی چربی غیر اشباع بالا: روغن ذرت ، آفتابگردان ، گلرنگ ، دانه های سویاروغن های مناسب برای سرخ کردن: روغن بادام زمینی ، ذرت ، گلرنگ.