مواد لازم لازانیای سرخ* شده: لازانیا (آبپز کنید و بگذارید یک شب بماند سپس به 15 مربع یک اندازه تقسیم کنید)آرد برای پوشش2 عدد تخم مرغ هم زده شدهنان سوخاری ساده برای پوشش روغن مایع برای سرخ کردنسس لازانیای سرخ* شده: 2 پیمانه کنسرو گوجه فرنگی خرد شده2 پیمانه سس گوجه فرنگی1 پیمانه آبنصف پیمانه پیاز خرد شدهنصف پیمانه فلفل دلمه*ای سبز خرد شده2 حبه سیر خرد شده1/4 پیمانه برگ تازه جعفری خرد شدهیک و یک دوم قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایییک و یک دوم قاشق چای خوری ادویه خانگی (دستور تهیه در ادامه آورده شده است)یک و یک دوم قاشق چای خوری نمکیک و یک دوم قاشق چای خوری شکر2 عدد برگ بو750 گرم گوشت چرخ کردهلازانیا:6 تا 9 نوار لازانیا350 گرم پنیر کاتِج، مخلوط با 1 تخم مرغ هم زده و نصف پیمانه پارمسان1 پیمانه پنیر گرییر رنده شده1 پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده2 پیمانه چدار رنده شده1 بسته (220 گرم) پنیر خامه*ای1 پیمانه موتزارلا رنده شدهدستورتهیه لازانیای سرخ* شده:مقداری از بهترین روغن برای سرخ کردنی را داغ کنید.لازانیای سرخ* شدهگوجه فرنگی*ها، سس گوجه فرنگی، آب، پیاز، فلفل، سیر، جعفری، مخلوط ادویه جات، شکر و برگ بو را در یک قابلمه مخلوط کنید. بعد جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید بماند. به نکته آشپزی (زیر) مراجعه کنید.گوشت چرخ*کرده را در یک تابه با بهترین روغن سالم برای سرخ کردنی ، تفت دهید تا زمانی که رنگ آن عوض شود. سپس روغن اضافی آن را بگیرید و به قابلمه مخلوط گوجه فرنگی و دیگر مواد اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه اجازه دهید قل بخورد. برگ بوها را درآورید. پاستا را طبق دستور بسته*بندی درست کنید. آبکشی کنید و کنار بگذارید.فر را روشن و روی 350 درجه فارنهایت بگذارید.یک لایه لازانیا در ظرفی که از قبل چرب کرده*اید بگذارید؛ از مخلوط گوشت و گوجه فرنگی رویش بریزید. سپس ترکیب پنیر کاتج و بعد پنیر گرییر، سوییسی و چدار و در آخر پنیر خامه*ای را روی مواد بریزید. یک لایه لازانیا دیگر روی پنیرها گذاشته و این کار را تکرار کنید.به مدت 20 دقیقه بپزید. ظرف را از فر خارج کنید، رویش پنیر موتزارلا ریخته و دوباره به مدت 10 الی 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. یا می*توانید درب ظرف را گذاشته و در یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید آن را در فر بپزید.ادویه خانگی:1 پیمانه نمک4/1 پیمانه فلفل سیاه4/1 پیمانه پودر سیرمواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف دربسته (نهایتا تا 6 ماه) نگه دارید.نکته آشپزی:اگر سس بیش از حد رقیق شد، می*توانید با مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 4/1 فنجان آب سرد کمی به غلظت آن اضافه کنید. دوباره سس را بجوشانید. هم بزنید و مخلوط آرد ذرت را به خوبی ترکیب کنید.اگر لازانیا را در یخچال گذاشتید، کلا 40 دقیقه آن را بپزید.آ