مواد لازم

توت فرنگی : 1 کیلو
شکر : 1 کیلو
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - ابتدا سر توت فرنگی ها را جدا کرده، بشورید.مرحله 2 - کمی شکر لابلای توت فرنگی ها ریخته و اجازه دهید یک شب بماند تا آب بیندازد.مرحله 3 - توت فرنگی ها را خارج کرده و مابقی شکر را به آبی که جمع شده است افزوده و روی حرارت گذاشته تا قوام یابد، سپس توت ها را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند تا نرم شوند، از آخر آبلیمو را اضافه کنید.مرحله 4 - اجازه دهید مربا در همان ظرف خنک شود سپس در شیشه های مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات
می توانید از ابتدا توت فرنگی ها را با شکر بگذارید تا قوام یابند ولی در این حالت رنگ مربا خیلی خوش رنگ نمی شود.
در زمان پخت مربا درب قابلمه را باز نگاه دارید.
برای امتحان کردن قوام شربت کافیست یک قاشق از شربت را بذارید خنک شود اگر از قاشق سرازیر نشد، شربت قوام آمده است.
برای هر یک کیلو توت فرنگی، یک کیلو شکر در نظر بگیرید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]